in

Matoma slutter i «The Voice» – Dette skal tiden brukes på nå

Matoma
Matoma - også kjent som Tom Stræte Lagergren fra Flisa - er ferdig som dommer i The Voice. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Tom Stræte Lagergren (31), eller «Matoma», har blitt et kjent fjes i de mange norske hjem etter sine to sesonger som dommer i «The Voice» på Tv2. Nå er det slutt.

Matoma har blitt kjent for sin unike evne til å spotte talenter, men ikke minst for sin lidenskap, og innlevelse. Han er åpenbart ikke redd for å vise følelser, og det har vel knapt vært et program hvor Tom ikke har måtte tørke tårer.

View this post on Instagram

A post shared by Matoma (@matoma)


Skal turnere igjen

Tom Lagergren er selv artist, og nå er det slutt på jobben i The Voice. Det melder TV 2.

– Jeg har alltid vært en person som gir 100 prosent av meg selv på alt jeg forplikter meg til, inkludert The Voice. Nå som verden etter hvert har åpnet opp og jeg har startet å turnere igjen, så strekker dessverre ikke tiden til for meg til å kunne dedikere mine fulle 100 prosent til programmet eller deltagerne og laget mitt. Jeg blir derfor ikke å se på TV-skjermen til neste års sesong, forteller Matoma ifølge TV 2.

TV 2s programdirektør, Kathrine Haldorsen, forteller samtidig at de andre mentorene blir med videre i programmet.

View this post on Instagram

A post shared by Matoma (@matoma)

– Matoma har vært en stor berikelse for The Voice i de to sesongene han har vært med oss. Han har gitt så enormt mye – både av seg selv som menneske og sin kunnskap som artist og musiker – til deltakerne, TV-seerne og alle involverte i The Voice-produksjonen, og med han på laget har programmet virkelig fått en ny «boost», sier Haldorsen til kanalen.

Og selv om Matoma nå skal fokusere mest på sin egen musikk, kommer han definitivt til å savne «The Voice.»

– Jeg sitter her med et tungt hjerte fordi alle med-mentorene, produksjonen og deltakerne er blitt som en stor familie for meg, så det er enormt trist å gå glipp av neste sesong. Varmen og kjærligheten det norske folket har vist overfor meg og min musikk gjennom disse to sesongene har vært ekstremt rørende! Jeg ønsker også alle de nye deltakerne og mine fine med-mentorer og produksjonen masse lykke til og alt godt. Uansett hvor jeg befinner meg i verden så skal jeg heie dere frem gjennom TV-ruten, sier han avslutningsvis til TV 2.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Thor Haavik

Farmen-Thor om kjærlighetslivet: – Det føles som at hjertet mitt er blitt litt delt

Én av fire planlegger bilferie i sommer