Noen historier er nesten for utrolig til å være sann. 

Kris Smith var en ung mor da hun tok det vanskelige valget. Den da 21-år gamle kvinnen bodde i en bil, hadde ingen jobb og mente at sønnen fortjente å vokse opp under bedre omstendigheter.

Hun hadde ingen tro på at hun noen gang kunne gi sin lille gutt, Matthew, det livet han fortjente.

Derfor tok hun den tøffe avgjørelsen. Sønnen skulle vokse opp i en god familie. Uten moren.

Det siste Matthew sa til sin mor var: «Mamma, vær så snill, ta meg med hjem.»

Selv hadde Kris blitt sendt fra fosterhjem til fosterhjem i oppveksten. Hun ville at Matthew skulle få et godt liv, ikke leve på gaten med henne.

Etter adopsjonen fortsatte livet til Kris på samme måte. Hun bodde flere år på gaten. Hun hadde over lang tid forsøkt å få seg en jobb, og til slutt fikk hun napp som servitør på en restaurant.

Livet begynte å snu. Hun kjøpte seg en leilighet og traff en god mann som hun giftet seg med. Denne mannen hadde egne barn fra før, og da Kris oppdaget hvor flink mannen var med barn, fikk hun mot til å ringe barnevernet. Hun ville vite hvor sønnen befant seg.

Hun fikk snakke med den samme kvinnen som jobbet med adoptivsaker det året Matthew ble adoptert. Kris var sikker på at sønnen nå hadde et godt liv hos en varm og god familie. Men hun ble sjokkert når damen i telefonen kunne fortelle at Matthew aldri hadde blitt adoptert bort. Han bodde på et barnehjem, og hadde bodd der de siste syv årene.

Det som skjer videre i historien kan du se i videoen nedenfor. Del gjerne den utrolige historien videre!