in

Matt slanket bort 122 kg – se den inspirerende filmen!

Denne historien er en veldig personlig historie. Den er innspilt av 22 år gamle Matt som i løpet av de seks siste årene har slanket bort 122 kg. Naturlig nok vil man få svært mye løs hud når man slanker bort så mange kilo.

Som man ser i denne videoen så er det vanskelig for Matt å vise dette til omverden. Men han velger å gjøre det fordi han sier at han er stolt av seg selv. Han er stolt over hvordan han ser ut, til tross for at han skiller seg ut. Han oppfordrer også alle andre til å være stolt av den de er.


Det som er så fint med historien til Matt er ikke bare det at han stiller seg selv til utstilling og blotter et veldig ømt punkt. Han inspirerer også andre til å føle seg bra og være stolt over hvem man er.

I disse tider hvor det er et ekstremt fokus i samfunnet vårt på utseende og trening – kan det være godt å ta to steg tilbake. Tenk over at du er faktisk god nok, uansett hvordan du ser ut. Bare tenk hva det har kostet Matt, ikke bare å slanke seg 122 kg, men ikke minst å vise seg frem slik som dette. Han er fornøyd med seg selv. Det bør du også være!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

12 Cartoons Your Mom Shouldn’t Let You Watch When You Were Young

Også dyr kan oppleve PTSD. Se den rørende filmen om hunden Max som mistet sin eier