onsdag, mars 3, 2021

Måtte forlate «Mestrenes Mester»: – Vi har blitt en så fin og sammensveiset gjeng

Mest lest nå

Fredag var det Cecilie Leganger (45) som måtte dra hjem fra «Mesternes mester». Hun tapte balanseduell mot Magnus Midtbø (32).

Det var lokaloppgjør i fredagens natt-test på «Mestrenes Mester» da klatreren Magnus Midtbø ble utfordret av håndballkeeper Cecilie Leganger. De to møttes til balanseduell.

– Det er aldri gøy å tape, men jeg føler jeg taper mot en veldig god utøver. Dette har vært fantastisk. Man får kjent på egne grenser, og den gjengen her – se på dem da – en fantastisk blomstebukett, sier Leganger ifølge Dagbladet i programmet.


Leganger, som regnes som en av tidenes beste håndballkeepere, har alltid vernet godt om privatlivet sitt. Så å bli med på «Mestrenes Mester» har vært en lang prosess. Hun har takket nei flere ganger tidligere.

– Jeg har vært så superprivat, men det er ingenting i livet som er absolutt. Det beste med dette for min del har kanskje vært å sosialisere seg og bo med så mange forholdsvis ukjente i mange uker, sier hun til Dagbladet.

Om vi får se mer til henne på TV fremover har hun ikke tatt stilling til ennå

– Det var naturlig å si ja til «Mesternes mester» fordi der er det toppidrettsutøvere jeg har vært nysgjerrig på, og fordi jeg har vært en del av det livet selv. Det må være en naturlig inngang for at jeg skal si ja, og så må det rette tilbudet komme, sier hun.

Om natt-testen sier Leganger det var rettferdig at Midtbø gikk videre.

– Han er en sterkere kandidat enn meg i denne konkurransen, og jeg beundrer virkelig alle hans fysiske kvaliteter, sier hun til NRK.

LES OGSÅ: Forelsket Cecilie Leganger: – Jeg har aldri hatt det bedre enn nå. Alt i livet har en rytme

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter