Hjem Familie Måtte ha keisersnitt for å få ut gigantbaby – alle ble stille da vekten ble avslørt

Måtte ha keisersnitt for å få ut gigantbaby – alle ble stille da vekten ble avslørt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Å bli mor er en reise fylt med forventninger, forberedelser og overraskelser. For Erika fra Indiana, USA, ble fødselen av sønnen hennes en historisk hendelse som sjokkerte alle tilstedeværende.

Det hele startet da Erika, som var gravid i uke 37, gikk inn for en rutinemessig ultralyd. Legene ble forbløffet da de oppdaget at babyen veide hele 4,5 kilo. På grunn av størrelsen planla de et keisersnitt, men den lille gutten hadde det travelt med å komme til verden.

En gigantisk baby

Bare én dag før det planlagte keisersnittet begynte fødselen, og Erika ble hastet inn til operasjon. Resultatet var en baby på hele 5,1 kilo! Han var så stor at han forlot sykehuset i klær beregnet for tre måneder gamle babyer. Når gutten ble seks måneder gammel, brukte han klær for 18 måneder gamle barn.

stor baby
Det var ingen småtass Erika fikk! Foto: Privat

Legene på sykehuset ble målløse da de så størrelsen på gutten. Erika delte historien sin på TikTok, og reaksjonene lot ikke vente på seg. Kommentarer som «Herregud, han kom virkelig ut som en stor gutt,» og «Det barnet kommer ut og ser allerede ut som om det er tre år,» flommet inn.

Det var etter at en TikTok-bruker ba om utrolige graviditetshistorier at Erika valgte å dele sin opplevelse. Historien hennes har nå gått viralt, og millioner har reagert på den imponerende størrelsen til babyen.

– Jeg fikk en baby som veide 5,1 kilo. Han kom ut av sykehuset med klær laget for tre måneder gamle babyer, og da han var seks måneder gammel brukte han klær for 18 måneder gamle barn, sier Erika ifølge British Mirror.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com