søndag, mai 16, 2021

Maud Angelica deler nye tegninger og røper 10 hemmeligheter om seg selv

Mest lest nå

Maud Angelica Behn fylte nettopp 18 år. I et nytt innlegg på Instagram røper hun 10 hemmeligheter om seg selv.

Maud Angelica Behns (17) tale i Ari Behns bisettelse var første gang Norge opplevde Märtha Louises og Ari Benhs eldste datter i en mer selvstendig rolle, og ikke som en av flere medlemmer i kongefamilien.  Etter dette har hun fått mye oppmerksomhet fra norsk offentlighet.

Vi har ved flere anledninger fått litt innblikk i Mauds verden. I Skavlan skrøt faren hemningsløst av tegningene hennes.


– Min eldste datter er eksepsjonell. Hun maler og tegner på et nivå som er langt over mitt da jeg var 14, sa han ifølge VG i programmet.

Og Maud deler mange av kunstverkene sine med oss. Med jevne mellomrom dukker det opp skisser på instagram-kontoen hennes 3_eyed_cat.

I et nytt innlegg har Maud Angelica nå publisert ti nye tegninger, sammen med ti «avsløringer» om seg selv.

1. Jeg er 18 år gammel og er rundt 157 cm høy, haha. Men faktisk så liker jeg å være kort.

2. I virkeligheten er jeg en stor nerd. Jeg liker animasjon/tegnefilmer.

3. Favorittsnacksen min er sjøgress! Jeg virkelig ELSKER det. Jeg kunne spist det fem ganger daglig. Det er til og med ganske sunt (tror jeg).

4. Jeg har mange hobbyer! Selv om hovedhobbyen er tegning selvfølgelig! Jeg bare elsker å prøve nye ting og jeg vil lære så mye. Jeg gjør kanskje ikke alt så mye eller er spesielt så flink, men pshhh, det som betyr noe er at det er gøy!

5. Jeg hører ofte på sanger på repeat. Jeg kan høre på de samme sangene i timevis og fremdeles ELSKE det!

6. Jeg bruker nesten aldri sminke. Noen ganger tar jeg klistremerker i ansiktet.

7. Om du ikke visste det, så elsker jeg katter! Men jeg har ingen katt, haha. Jeg har en irriterende hund da. Jeg pleier å tegne katter til folk. Jeg har en hel vegg med kattetegninger. Drømmen min er å gå på en kattekafe!

8. Noen ganger kan jeg snakke skikkelig høyt og være ganske overgiret.

9. Om du ikke har gjettet det så er favorittfargen min en sterk kombinasjon av rød og rosa! Jeg bruker den mye i tegninger.

10. Jeg er ganske superrotete og uorganisert. Jeg har alt for mange bilder på telefonen min.

Maud Angelica har laget en tegning til hvert av punktene. Ved å klikke på pilene i innlegget nedenfor kan du se alle tegningene hun har tegnet til de forskjellige «hemmelighetene».

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter