Hjem Kjendisnytt Maud Angelica fyller 18 – Les bestemors nydelige hilsen

Maud Angelica fyller 18 – Les bestemors nydelige hilsen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I dag er det 18 år siden prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn ble foreldre for første gang. Selv om det ikke blir noen stor feiring, blir det helt sikkert både kake og gaver på den unge damen.

Maud Angelica fyller 18 år. En stor dag for jenta som mange nordmenn har blitt så glad i de siste årene.

Maud Angelica har alltid vært glad i å tegne, og hun har uten tvil arvet noen kunstneriske talenter etter sin far. Under Ari Behn bisettelse i januar, delte hun en tegning hun hadde tagnet av sin far.

Maud Angelica og Ari Behn hadde også planer om å gi ut flere barnebøker sammen. Mens Ari skrev, sørget Maud Angelica for illustrasjonene. Da Ari gjestet Skavlan for tre år siden, skrøt han veldig av den eldste datteren sin.

– Min eldste datter er eksepsjonell. Det må jeg kunne si. Hun maler og tegner på et nivå som er langt over mitt da jeg var fjorten, sa han.

Men det som virkelig gjorde at folk verden over fikk øynene opp for Maud Angelica, er den vakre talen hun holdt i farens bisettelse. Der ba hun folk som sliter psykisk om å søke hjelp.

– Det er alltid en utvei. Jeg vil si til alle at det alltid finnes en utvei, selv om det ikke føles sånn. Du kan få hjelp, og det kan bli bedre, sa hun og fortsatte:

– Folk er bare glade for å hjelpe og vil gjerne det. Det er så mange mennesker der ute som er så glade for at du er i livet deres, aldri tenk at det er bedre om du går bort, det er så uendelig feil.

Bestemors gratulasjon

I anledning 18-årsdagen til Maud har bestemor Marianne Behn (66) skrevet et langt og vakkert innlegg på Instagram hvor hun blant annet omtaler bursdagsbarnet som «klok, varm og vakker – og utstyrt med en ekstra dose medfølelse».

«Jeg er så lykkelig over all den tiden vi har tilbrakt sammen med familien, og vi to alene på reiser, der vi har snakket og studert, og alle gode stunder med strikketøyet hjemme», skriver Marianne Behn.

Selv har Maud publisert to historier på Instagram. Den første hvor hun deler bestemorens innlegg med kommentaren «awww», og det andre en post hvor hun skriver: «Jeg fyller 18 år i dag – det er bursdagen min.»

Foto: Skjermdump Maud Angelica / Instagram

Vi gratulerer denne herlige, omtenksomme og rause jenta så mye med 18-årsdagen! Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com