torsdag, april 2, 2020

Max (13) løste 27 år gammelt forsvinningsmysterium

Mest lest nå

Kronprinsesse Victoria hylles – jobber frivillig hos bymisjonen

Den svenske kronprinsessen dukket nylig opp på et bilde der hun pakket lunsjbokser for bymisjonen. Oppdraget står ikke i den offisielle kalenderen, og jobben...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Høsten 1992 var 69 år gamle Janet Farris på vei til et bryllup. Men Janet dukket aldri opp i bryllupet. Og ingen har heller sett henne siden. Ingen visste hva som hadde skjedd. Fram til nå.

13 år gamle Max Werenka var ute og kjørte med båten sin på innsjøen Griffin Lake ved Revelstoke, B.C. Da oppdaget han en bil som lå på bunnen av innsjøen. Det skriver CBC.

Max ringte politiet, og de sendte ut to betjenter. De kjørte ut på innsjøen sammen med Max, men de kunne ikke se bilen gjennom den grumsete overflaten. Da tok Max med seg GoPro-kamera sitt og hoppet i sjøen. Han filmet bilen som lå opp ned på bunnen, og viste det til politibetjentene.

Foto: Royal Canadian Mounted Police

Må ha svingt av veien

Da sendte politiet ut et dykkerlag, og fikk dratt bilen opp på land. Det viste seg å være en svart Honda Accord, 1986- modell. Og inne i bilen satt det en kvinne.

Da politiet sjekket registreringsnummeret på bilen, fikk de opp at bilen tilhørte Janet Farris som hadde vært savnet siden 1992.

Janets familie hadde konkludert med at hun hadde vært involvert i en bilulykke på vei til bryllupet den dagen for 27 år siden. Det ble gjort flere søk etter bilen, men den ble aldri funnet.

«Vi konkluderte på en måte med at hun kanskje hadde kjørt av veien, eller sovnet, eller prøvd å svinge unna en ulykke eller et dyr på veien», sier Janets sønn, George Farris.

Foto: Royal Canadian Mounted Police

Familien sørget over forsvinningen, men etter hvert begynte de å akseptere at Janet hadde dødd ett eller annet sted langs veien.

«Jeg tror det verste var at vi ikke visste», sier sønnen George.

Men nå har han og resten av familien endelig fått svar.

«Selv om det er en trist situasjon, er det det beste utfallet», sier han videre.

Janet vil nå bli kremert og begravet ved siden av sin ektemann som døde i 1984.

Foto: Royal Canadian Mounted Police

LES OGSÅLæreren underviste i 45 år og hadde ingen nær familie. Da hun døde, ble hennes hemmelighet kjent

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...