søndag, oktober 24, 2021

Max (13) løste 27 år gammelt forsvinningsmysterium

Mest lest nå

Høsten 1992 var 69 år gamle Janet Farris på vei til et bryllup. Men Janet dukket aldri opp i bryllupet. Og ingen har heller sett henne siden. Ingen visste hva som hadde skjedd. Fram til nå.

13 år gamle Max Werenka var ute og kjørte med båten sin på innsjøen Griffin Lake ved Revelstoke, B.C. Da oppdaget han en bil som lå på bunnen av innsjøen. Det skriver CBC.

Max ringte politiet, og de sendte ut to betjenter. De kjørte ut på innsjøen sammen med Max, men de kunne ikke se bilen gjennom den grumsete overflaten. Da tok Max med seg GoPro-kamera sitt og hoppet i sjøen. Han filmet bilen som lå opp ned på bunnen, og viste det til politibetjentene.


Foto: Royal Canadian Mounted Police

Må ha svingt av veien

Da sendte politiet ut et dykkerlag, og fikk dratt bilen opp på land. Det viste seg å være en svart Honda Accord, 1986- modell. Og inne i bilen satt det en kvinne.

Da politiet sjekket registreringsnummeret på bilen, fikk de opp at bilen tilhørte Janet Farris som hadde vært savnet siden 1992.

Janets familie hadde konkludert med at hun hadde vært involvert i en bilulykke på vei til bryllupet den dagen for 27 år siden. Det ble gjort flere søk etter bilen, men den ble aldri funnet.

«Vi konkluderte på en måte med at hun kanskje hadde kjørt av veien, eller sovnet, eller prøvd å svinge unna en ulykke eller et dyr på veien», sier Janets sønn, George Farris.

Foto: Royal Canadian Mounted Police

Familien sørget over forsvinningen, men etter hvert begynte de å akseptere at Janet hadde dødd ett eller annet sted langs veien.

«Jeg tror det verste var at vi ikke visste», sier sønnen George.

Men nå har han og resten av familien endelig fått svar.

«Selv om det er en trist situasjon, er det det beste utfallet», sier han videre.

Janet vil nå bli kremert og begravet ved siden av sin ektemann som døde i 1984.

Foto: Royal Canadian Mounted Police

I nyhetsreportasjen nedenfor kan du se bildene Max tok med kamera sitt av den forsvunne bilen: 

LES OGSÅ: Læreren underviste i 45 år og hadde ingen nær familie. Da hun døde, ble hennes hemmelighet kjent

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter