Hjem Historier fra livet To-åringen blør kraftig etter lek i barneparken – mor tror ikke det er sant når hun skjønner hvorfor!

To-åringen blør kraftig etter lek i barneparken – mor tror ikke det er sant når hun skjønner hvorfor!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste småbarnsforeldre tilbringer gjerne tid med sine barn i offentlige lekeparker. Her er det ofte tilrettelagt for både voksne og barn, med mange ulike lekeapparater som gir forskjellige utfordringer og opplevelser for de små krabatene.

Amy Smith tok også med sin lille to år gamle datter Demi-Mai til en slik park, men det ble et besøk som skulle ende med behandling på sykehus for den lille jenta.

Den forferdelige episoden fant sted i Kitson Park, i Torquay i England. Lille Demi-Mai har akkurat fått til å mestre de vanskelige tauene som leder opp mot sklien, og den stolte moren Amy hjelper henne den siste biten mot målet som er å skli ned den flotte og spennende rutsjebanen.

Twitter

Det er da ulykken skjer.

Den lille jenta farer full av latter og barnslig glede ned sklia, en ferd som ender i gråt og stor fortvilelse. Vel nede ser en skrekkslagen mor at Demi-Mai sitt ben fylles med blod, og latter er forvandlet til sår barnegråt.

Det viste seg at noen mest sannsynlig med vilje har latt restene av en knust flaske ligge i seilebanen, noe som fører til flere blodige kutt på beina til den lille jentungen.

Den forskrekkede moren må i all hast få den sjokkerte og blodige jenta til sykehus. Der får hun nødvendig behandling fra kyndig personell, og hun slipper heldigvis unna med sår som ikke trenger å bli sydd.

«Jeg er veldig sint for at noen kan gjøre slikt i en lekepark for barn», sier den rystede moren til avisen Mirror. De ansvarlige for lekeparken er selvsagt kontaktet, og de har nå ryddet opp i hele parken.

Twitter

Amy vil med å dele sin historie, minne alle foreldre om å sjekke nøye hvor barna leker for å unngå at de blir skadet, også i områder som man i utgangspunktet tror er trygge.

DEL gjerne denne historien for å være med på å gjøre foreldre oppmerksomme på farer som også kan lure på offentlige lekeplasser – for dette vil vi ikke skal skje igjen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com