onsdag, juli 15, 2020

Med dette geniale trikset kan du skive opp vannmelonen på null komma niks

Mest lest nå

Dyreparkeier ser ikke hva som sniker seg innpå han – kan takke tiger som reddet han

Eduardo Serio driver i dag en organisasjon som hjelper utsatte rovdyr. Det var ganske så tilfeldig at businessmannen skulle ende opp med noe slikt.  Eduardo...

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Endelig er sommeren her. Og noe av det beste jeg vet på varme sommerdager er en saftig vannmelon. I dag skal du få et genialt tips til hvordan du kan kutte opp vannmelonen i skiver.

Det geniale med dette trikset er hvor fort det går å kutte opp vannmelonen, og du får alle stykkene adskilt fra skallet.

Det eneste du trenger er litt tanntråd – bare husk å bruke den uten mintsmak!


I videoen i bunnen av artikkelen får du se kokken Justin Chapple demonstrere hvordan man går frem.

Utenom at vannmelon smaker utrolig godt så er det også en rekke helsefordeler ved den.

Ifølge Huffington Post inneholder 130 gram vannmelon bare 46 kalorier. Den dekker 20 prosent av ditt daglige behov for vitamin C, og 17 prosent av behovet for vitamin A.

– Vannmelon inneholder kostfiber for fordøyelsen, samt kalium, et mineral som bidrar til å holde blodtrykket i sjakk, skriver Cynthia Sass, som er helseredaktør i Huffington Post.

Så da er det bare å nyte sommeren med vannmelon – og det med god samvittighet. Ta deg tid til å se videoen nedenfor om hvordan du enkelt skiver den opp ved hjelp av litt tanntråd!

LES OGSÅ: Sliter du med tørre og slitne føtter? Sjekk ut dette geniale trikset

130,163FansLik
1,479FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter