Hjem Historier fra livet Med en pizza mellom hendene hjelper pizzabudet politiet å fange en tjuv – pizzaen tok ikke skade under hendelsen

Med en pizza mellom hendene hjelper pizzabudet politiet å fange en tjuv – pizzaen tok ikke skade under hendelsen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det 29 år gamle pizzabudet Tyler Morrell var på vei for å levere en pizza da han plutselig ble dagens helt i en politijakt

Du kan se videoen som er fanget opp av overvåkningskameraet til kvinnen som hadde bestilt pizza nederst i saken. Her ser vi Tyler ringe på døra for å levere pizzaen. Men noe støy borti gaten får han til å gå ned mot fortauet.

Idet en mann som er mistenkt for biltyveri kommer løpende forbi, men politiet hakk i hæl, setter Tyler ut foten sin og spenner bein på tjuven. Når tyven stuper langflat fremover klarer politiet å ta ham igjen, og pågripe den mistenkte.

Tyler har hele tiden pizzaen trygt i hendene sine, og etter dagens vel gjennomførte heltedåd, spaserer han opp til kunden og leverer bestillingen.

– En helt spesiell shoutout til vårt pizzabud Tyler som hjalp Brookhaven-politiet i dag, og FORTSATT levert pizzaen uskadd!!, skriver arbeidsgiveren hans Cocco’s Pizza på pizzakjedens instagram-konto, der de har delt videoen av Tyler i aksjon.

Ifølge Daily Mail fant hendelsen sted i Pennsylvania, USA.

Politiet i Brookhaven var så takknemlig for innsatsen at de spøkefullt tilbød ham en jobb, og delte videoen på Facebook sammen med bildeteksten: – Takk, sir for hjelpen! Hvis du er interessert i en jobb, ser vi alltid etter flinke folk. Coccos Pizza Aston – dere har flotte ansatte!

Morrell prøvde ifølge Daily Mail å bagatellisere heltedåden i et intervju med Fox 29.

– Ærlig talt tenkte jeg egentlig ikke over det å ikke gjøre noe, men å gripe inn. Jeg ble oppdratt til at man skal gripe inn hvis man ser noe som ikke stemmer. Så jeg ville bare hjelpe til. Jeg gjorde alt jeg kunne for å forhindre at osten skled av pizzaen, sier Tyler ifølge Daily Mail i tv-intervjuet.

Han fikk en skramme på beinet etter sin inngripen, men synes ikke det gjør noe.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com