in

Meghan anklaget Victoria Beckham for å lekke historier til pressen

meghan harry

Meghan skal ha anklaget Victoria Beckham for å spre informasjon om henne til sladderpressen. Det falt ikke i god jord hos David Beckham.

Opplysningene kommer frem i den nye biografien «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors» om Meghan Markle og prins Harry som er skrevet av tidligere BBC-journalist Tom Bower.

I fjor vinter ble det klart at hertugen og hertuginnen av Sussex, Prins Harry og hertuginne Meghan, trådte tilbake fra kongelige plikter for godt, året etter at de tok en «pause».


Både prins Harry og hertuginne Meghan har hatt et svært anstrengt forhold til pressen. Det florerte mange historier om dem, også svært personlige, i pressen.

hevder Bower ifølge Nettavisen i den nye boka  at Meghan lenge trodde det var Victoria Beckham som var sladrehanken som lekket til mediene.

Både Prins Harry og hertuginnen har hatt et anstrengt forhold til media. Prins Harry gikk så langt som å fortelle at han trakk seg fra sine kongelige oppgaver på grunn av den britiske pressen.

I boka skriver Bower at både Meghan og Harry ble «besatt» av å lese sladder om seg selv etter at forholdet deres ble kjent i 2016. De skal ha lest alt de kom over, og bekymret seg voldsomt for hvor all informasjonen pressen satt på kom fra.

Siden skal paret ha diskutert mulige kilder, før Meghan skal ha lagt frem Victoria Beckham som et alternativ.

«Harry ringte til David Beckham og gjentok anklagene, tydelig opprørt. Og Beckhams sannferdige benektelse skadet forholdet deres», skriver Bower ifølge Nettavisen om hvordan de to gikk frem.

Verken Beckham-ekteparet eller hertugparet har kommentert påstandene i boka, og det er ukjent hvor nært vennskap de har den dag i dag. 

Victoria og David Beckham var imidlertid invitert i bryllupet til hertugparet i 2018.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Harry og Meghan donerte 5000 dollar til en Go Fund Me-kampanje

Amanda låner ut sommerhytta gratis – til barnefamilier som har det tøft økonomisk