in

Meghan ignorerte rådene Camilla ga henne før hun giftet seg med Harry

Hertuginne Camilla av Cornwall skal ha forsøkt å hjelpe Meghan med å tilpasse seg det kongelige livet og gitt råd om hvordan hun skulle takle negative presseoppslag.

Før Meghan og Harry giftet seg ble Meghan invitert på flere lunsjer med Camilla som selv har erfart utfordringene med å gå fra et vanlig privatliv til å gifte seg inn i Storbritannias kongefamilie.

Det er ifølge Daily Mail underforstått at hun rådet Meghan til å fokusere på det positive i sin nye rolle i den britiske Kongefamilien, samt å «ri stormen av» ved ethvert negativ presseoppslag. 


Prins Charles

Avisen forteller at Camilla blant annet skal ha delt med svigerdatteren hvordan hun taklet det ekstreme mediekjøret hun ble utsatt for under Charles’ ekteskapsbrudd og senere i kjølvannet av Dianas død.

Prins Charles ga lignende råd til sønnen Harry.

I etterkant har Meghan beklaget seg over at kongefamilien ikke var støttende, og uttalte blant annet i en ITV-dokumentar «Ikke mange har spurt om jeg har det bra». 

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

– Meg var takknemmelig overfor Camilla som opptrådte veldig støttende og inviterte henne til en rekke private lunsjer, spesielt I tiden rundt ekteskapsinngåelsen, sier en venn av Meghan. Rådene fra svigermoren har hun imidlertid ikke fulgt. 

Meghan skal også ha følt at svigerinne Kate ikke støttet henne. Kilder sier imdlertid at Kate tilbød Meghan hjelp fra egen stab og skal ha sagt til Meghan at det bare er å ringe henne, for hun var der for å hjelpe.  

Da prins William giftet seg med sin Kate i 2013 skal Camilla ha hatt lignende lunsjer med Kate. 

– Hertuginnen av Cornwall skjønner hvordan det er å komme fra et normalt liv og lande midt i den ekstraordinære verdenen som kongefamilien lever i, sier en kilde ved palasset. 

Kilden sier videre at Camilla alltid er opptatt av å få folk til å føle seg velkomne, og finne sin rolle. 

– Dette er noe hun har gjort for mange, ikke bare hertuginnene av Cambridge og Sussex, sier palasskilden. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gro Hammerseng

Gro Hammerseng-Edin ferdig i TV 2 – nå forklarer hun hvorfor

Redder reveunge fra hagen og gjenforener den med mammaen