in ,

Meghan Markle la ned blomster ved minnesmerket for skoleskytingen

Meghan Markle

19 barn og to voksne mistet livet i skoleskytingen ved barneskolen Robb Elementary School i Texas tidligere denne uken. Torsdag besøkte Meghan Markle et provisorisk minnesmerke i byen.

Tidlig tirsdag ettermiddag lokal tid kom det meldinger om skyting ved barneskolen Robb Elementary School i Texas. Dette er ifølge NRK den verste skoleskytingen på 10 år. Den 18 år gamle gjerningsmannen døde etter å ha blitt skutt av politiet.

Søndag vil president Joe Biden og førstedame Jill Biden besøke Uvalde i Texas og delta på en minnegudstjeneste etter den fryktelige hendelsen.


Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail har også Meghan Markle, hertuginnen av Sussex som nå bor i California, besøkt et minnesmerke i nærheten av massakren.

Markle ble observert torsdag mens hun la ned en bukett hvite roser ved et provisorisk minnesmerke utenfor tinghuset i Uvalde, ikke langt fra åstedet for den tragiske skoleskytingen ved barneskolen Robb Elementary School.

LES OGSÅ: To dager etter Irma ofret livet for å beskytte barna under skoleskytingen, døde mannen hennes Joe av knust hjerte

I tillegg var hun også innom samfunnshuset i Uvalde, hvor hun donerte mat.

– Hun ville ikke at noen skulle vite hvem hun var, forteller en frivillig ved samfunnshuset til DailyMail.

En talsperson for hertuginnen av Sussex sier til  People at hun tok turen i kapasitet av å selv være mor, og kondolere til et samfunn som opplever en så tung sorg at man vanskelig kan forestille seg det.

Markle snakket ikke med pressen under besøket, og Daily Mail sier det er uklart om hun ble ledsaget av et kamerateam som filmet innhold for avtalen hennes med Netflix. En talsperson for Netflix har ikke besvart henvendelsene.

Uvalde er en liten by med omtrent 16.000 innbyggere, omtrent 135 kilometer vest for San Antonio, helt sør i Texas.

– Alle kjenner alle her. Så det er ganske vanskelig. Men, jeg mener, det er en veldig, veldig bra by, og jeg vet alle vil stå sammen og hjelpe, har Uvalde-beboeren Sandra Rivera (33) uttalt til VG.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

To dager etter Irma ofret livet for å beskytte barna under skoleskytingen, døde mannen hennes Joe av knust hjerte

Pass-krise: Nå blir det strengere krav for å få nødpass