in , ,

Meghan og Harry er blitt foreldre – kalles opp etter bestemor og oldemor

Den lille jenta ble født fredag 4. juni klokken 11:40 ved Santa Barbara Cottage Hospital i Santa Barbara, California. Dette skriver BBC.

Navnet er også offentliggjort: Barnet skal hete Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, og er dermed oppkalt etter prins Harrys mor og bestemor. Lilibeth er familiens kjælenavn på dronning Elizabeth.


Hertugparet har kunngjort nyheten på nettsiden til selskapet Archewell som de driver sammen. Av meldingen fremgår det at den lille jenta vil kalles «Lili» til daglig.

Lili er hertugparets andre barn. De har også den to år gamle sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

– Hertugen og hertuginnen takker for dine varme lykkeønsker og bønner mens de nyter denne spesielle tiden som familie, heter det i uttalelsen.

Det var i februar det ble kjent at paret ventet sitt andre barn. De valgte da å offentliggjøre nyheten om at Archie får en lillebror eller lillesøster på fotograf Misan Harriman sin instagramkonto.

Høsten 2020 fortalte Meghan åpent om en spontanabort som skjedde i juli

– Å miste et barn betyr å bære en nesten uutholdelig sorg. Det oppleves av mange, men det er få som snakker om det. På grunn av vårt tap, oppdaget mannen min og jeg at i et rom med 100 kvinner vil 10 til 20 av dem ha opplevd spontanabort. Til tross for hvor mange som har opplevd denne smerten, forblir samtalen tabu, full av (uberettiget) skam, sier Meghan og omtaler det som en syklus av ensom sorg.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Petter Pilgaard starter for seg selv: «Jeg har stått på feil scene hele livet»

FHI-topp: – Pandemien så å si over