in

Meghan og prins Harry blir tilbudt megadeal med Spotify

Hertugen og hertuginnen av Sussex skal angivelig bli tilbudt en gullkantet avtale om å produsere podcaster for Spotify.

Prins Harry og Meghan Markle som for tiden bor i en luksusvilla til 14 millioner dollar i Santa Barbara, skal ifølge Daily Mail bli tilbudt en avtale med strømmegiganten Spotify. 

Prins Harry og Meghan
Prins Harry og Meghan

Tilbudet ventes å komme etter suksessen til Michelle Obamas eksklusive Spotify-podcast som ble lansert i slutten av juli, men allerede har sust oppover på topplistene. 


Kilder skal ifølge Daily Mail ha fortalt The Mirror at penger ikke er noe utfordring for Spotify, og at Meghan mer eller mindre kan velge prisen hun vil selv. 

The Sun skriver at det skal dreie seg om en avtale i millionklassen. Med dagens vekslingskurser betyr dette at avtalen vil være på minst 11,7 millioner norske kroner, og muligens større.

– Hertugen og hertuginnen har vært på listen deres en stund, og Meghans amerikanske agent vil få presentert et detaljert forslag om noen uker, skal en person med kjennskap til saken ha fortalt.

Da Harry og Meghan trakk seg tilbake fra kongelige plikter i januar i år begynte ryktene å svirre om at paret har ambisjoner om å etablere seg i Hollywood. 

I januar bekreftet kilder at paret hadde diskutert planene sine med Obamaene, og nevnte at de ønsket å etterligne måten de hadde klart å bygge et vellykket liv i tiden etter Det hvite hus.

Siden Barack og Michelle Obama forlot Det hvite hus har de tjent en formue ved å selge rettigheter til selvbiografiene sine og etablere et eget produksjonsselskap, som har inngått en lukrativ avtale med Netflix.

LES OGSÅ: Prins Harry hedret moren sin i rørende tale

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Her blir treåringen heist 30 meter opp i luften av en gigantisk drage

Ursula Herrmann

Ble dømt for bortføringen av 10 år gammel jente i 1981 – offerets bror er i tvil