in ,

Meghans far rammet av slag – etter fem år med isfront rekker Meghan ut en hånd og vil reparere forholdet

Thomas Markle

Meghan Markle har ikke hatt kontakt med faren Thomas (77) siden før hun giftet seg med prins Harry i 2018. Nå er faren ute av sykehus etter et slag, og Meghan håper på gjenforening.

Etter slaget sier Thomas Markle ifølge den britiske avisa the Mirror at han følte seg heldig som var i live, men avslørte at han står overfor en lang rekonvalesens etter slaget. Blant annet har hendelsen gått hardt utover 77-åringens evne til å snakke.

– Jeg føler meg enormt takknemlig og vet hvor heldig jeg er som er i live, sier han i en uttalelse der han legger til at han ønsker å takke alle, spesielt de fantastiske legene og sykepleierne som reddet livet hans.


– De er engler, kommenterer han.

Hertuginne Meghan og faren Thomas Markle har ikke hatt kontakt siden Meghan giftet seg med prins Harry i 2018. Feiden mellom de to har vært hyppig omtalt i mediene.

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey som uttalte Meghan at hun har mistet mye etter at hun ble kongelig:

– Jeg mistet faren min og jeg mistet en baby, sa hun og refererte til spontanaborten sommeren 2020.

Thomas Markle repliserte at hun aldri har mistet ham, og at han er der for henne om hun ønsker det. Samtidig velger faren å legge seg flat.

– Jeg har aldri stoppet å elske henne. Jeg vil aldri være enig i alt barna mine gjør, men jeg elsker dem. Og jeg elsker så absolutt Meghan, uttalte han i en kommentar etter skandaleintervjuet.

Aldri møtt barnebarna

Thomas Markle som ikke sett datteren siden før bryllupet med prins Harry i 2018, har heller aldri møtt barnebarna Archie og Lilibet. Han har tidligere uttalt at han fikk vite at han skulle bli bestefar da nyheten kom på radioen.

Meghan bodde sammen med faren fra hun var 11 til hun var 18. Faren hevder  forholdet mellom de to surnet da han ikke kunne komme i bryllupet i 2018 etter et plutselig hjerteinfarkt. En annen side av saken er at det kort tid før bryllupet ble kjent at han hadde samarbeidet med en paparazzifotograf for å sette seg selv i et bedre lys. Det spekuleres i om dette er den egentlige grunnen til at han uteble fra datterens bryllup.

Etter farens slag har imidlertid en kilde nær Meghan ifølge den britiske avisen Daily Mirror sagt til The Mirror at hun tross alle stridighetene mellom dem er bekymret for faren og ønsker å reparere forholdet.

Samtidig skal hun være bekymret for å involvere halvsøsknene Thomas Jr. (55) og Samantha (57), ettersom hun frykter de han ha egne agendaer

LES OGSÅ: Meghan Markle la ned blomster ved minnesmerket for skoleskytingen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Trafikkontroll

30 sjåfører blåste rødt hver eneste dag i årets tre første måneder

måler blodtrykk

Med disse livsstilsgrepene slipper mange å ta medisin mot høyt blodtrykk