in

Melania Trumps juledekorasjoner får kraftig kritikk: – Minner om sluttscenen i «The Shining»

Foto: Melania Trump / Twitter

USAs førstedame Melania Trump (49) har delt en video på Twitter der hun viser frem juledekorasjonene i Det hvite hus. Men ikke alle er like imponert over Melanias julehus.

Ifølge ABC News, består juledekorasjonene av mer enn 15.000 sløyfer, 200 kilo pepperkaker og 58 massive juletrær. Årets tema er «The Spirit of America». Det skal være en «hyllest til tradisjoner, skikker og historie som gjør nasjonen stor.»


«The Spirit of America» skinner i Det hvite hus. Jeg er glad for å dele denne vakre utstillingen av patriotisme med dere, og jeg gleder meg over at alle får oppleve skjønnheten i jula», skriver Melania på Twitter der hun også deler videoen fra Det hvite hus.


Kalde og triste

Det tok ikke lang tid før kritikerne begynte å kommentere juledekorasjonene. Beskrivelser som går igjen, er at dekorasjonene er skumle, kalde og triste.

Skuespiller Kristen Johnston er en av de som har kommentert Melanias julehus:

«Det er vanskelig å få juledekorasjoner til å se så kalde og triste ut, men de klarte det», skriver hun på Twitter.

«Hvis du spør meg, ser det ut som et mareritt. Hvor er varmen? Hvor er barna eller andre mennesker for den saks skyld? Jeg hadde aldri gått i de gangene alene», skriver en annen bruker på Twitter.

Foto: Melania Trump / Twitter

Minner om «The Shining»

Mange trekker også paralleller til grøsserfilmen og klassikeren «The Shining», eller «Ondskapens hotell» som den het på norsk, fra 1980, der Jack Nicholson hadde hovedrollen.

«Melanias tema i år er sluttscenen i «The Shining», har en kommentert på Twitter.

«Denne gjenskapingen av «The Shining» er den skumleste hittil», skriver den amerikanske pastoren og forfatteren John Pavlovitz.

Foto: Melania Trump / Twitter

Ikke første gang hun får kritikk

Det er ikke første gang Melania får kritikk for juledekorasjonene sine. I fjor pyntet hun Det hvite hus med en skog av blodrøde trær. Mange sammenliknet det med måten den amerikanske presidenten behandlet flyktninger på. Andre sammenliknet de røde trærne med kappene fra tv-serien «The Handmaid’s Tale».

Foto: Melania Trump / Twitter

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jørn var nyoperert da han ble sendt hjem fra sykehuset i uværet – Måtte sove på venterom langs veien

 Ulrik (10) har plukket 350 sekker med plast: – Vil heller plukke søppel enn å spille Fortnite