lørdag, januar 25, 2020
Nyheter Melania Trumps juledekorasjoner får kraftig kritikk: - Minner om...

Melania Trumps juledekorasjoner får kraftig kritikk: – Minner om sluttscenen i «The Shining»

-

USAs førstedame Melania Trump (49) har delt en video på Twitter der hun viser frem juledekorasjonene i Det hvite hus. Men ikke alle er like imponert over Melanias julehus.

Ifølge ABC News, består juledekorasjonene av mer enn 15.000 sløyfer, 200 kilo pepperkaker og 58 massive juletrær. Årets tema er «The Spirit of America». Det skal være en «hyllest til tradisjoner, skikker og historie som gjør nasjonen stor.»

«The Spirit of America» skinner i Det hvite hus. Jeg er glad for å dele denne vakre utstillingen av patriotisme med dere, og jeg gleder meg over at alle får oppleve skjønnheten i jula», skriver Melania på Twitter der hun også deler videoen fra Det hvite hus.


Kalde og triste

Det tok ikke lang tid før kritikerne begynte å kommentere juledekorasjonene. Beskrivelser som går igjen, er at dekorasjonene er skumle, kalde og triste.

Skuespiller Kristen Johnston er en av de som har kommentert Melanias julehus:

«Det er vanskelig å få juledekorasjoner til å se så kalde og triste ut, men de klarte det», skriver hun på Twitter.

«Hvis du spør meg, ser det ut som et mareritt. Hvor er varmen? Hvor er barna eller andre mennesker for den saks skyld? Jeg hadde aldri gått i de gangene alene», skriver en annen bruker på Twitter.

Foto: Melania Trump / Twitter

Minner om «The Shining»

Mange trekker også paralleller til grøsserfilmen og klassikeren «The Shining», eller «Ondskapens hotell» som den het på norsk, fra 1980, der Jack Nicholson hadde hovedrollen.

«Melanias tema i år er sluttscenen i «The Shining», har en kommentert på Twitter.

«Denne gjenskapingen av «The Shining» er den skumleste hittil», skriver den amerikanske pastoren og forfatteren John Pavlovitz.

Foto: Melania Trump / Twitter

Ikke første gang hun får kritikk

Det er ikke første gang Melania får kritikk for juledekorasjonene sine. I fjor pyntet hun Det hvite hus med en skog av blodrøde trær. Mange sammenliknet det med måten den amerikanske presidenten behandlet flyktninger på. Andre sammenliknet de røde trærne med kappene fra tv-serien «The Handmaid’s Tale».

Foto: Melania Trump / Twitter

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...