torsdag, februar 25, 2021

Mener Meghan misforsto rollen som kongelig

Mest lest nå

En kvinne med innblikk i kulissene rundt bryllupet til prins Harry og hertuginne Meghan, mener hertuginnen «feilbedømte» rollen som kongelig.

Syersken Chloe Savage var en av kvinnene som var med på å lage Meghan Markles ikoniske brudekjole. Det ga henne innblikk bak kulissene rundt det kongelige bryllupet.

Det var mange som ble overrasket da hertuginne Meghan og prins Harry kunngjorde at de trakk seg tilbake fra kongefamilien for å bygge sine egne liv i California sammen med sønnen Archie.


Men Savage forteller nå til nettstedet Insider at hun mente at den tidligere skuespilleren ikke var tilstrekkelig forberedt på presset som følger med å være kongelig.

– Jeg tror hun feilvurderte rollen. Kongefamilien har ødelagt mennesker før. Kate hadde god tid til å lære og til å tilpasse seg. De ga henne tid, mens Meghan stupte ut i det med hodet først, sier Savage til nettstedet.

Kate Middleton og prins William datet i åtte år før bryllupet i 2011. Meghan Markle og prins Harry kunngjorde forlovelsen sin bare et år etter at de offentlig hadde bekreftet forholdet.

Bestemor bestemmer

Savage sa at hun ikke tror Markle var forberedt på alle «regler og etiketter» som kreves av en britisk kongelig.

– Det knakk Diana. Det knakk Sarah Ferguson. Det har ødelagt mennesker før. Jeg vet at det er løsere nå enn det pleide å være, men uansett tror jeg ikke hun var forberedt på de tingene hun kunne og ikke kunne gjøre, si og ha på seg, forteller Savage.

harry og meghan
Harry og Meghan

Savage mener Meghan kunne ha gått inn i en helt unik rolle, men sier videre «jeg tror hun syntes det hele var veldig vanskelig. Hun har alltid vært i stand til å gjøre som hun vil og når det passet henne. Men dessverre, med kongefamilien, er det bestemor som bestemmer – ganske enkelt .»Representanter for hertugen og hertuginnen av Sussex har ikke svart på Insiders anmodning om kommentar.

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter