in ,

Meningene er delte: Moren krever husleie fra 18-åringen som fortsatt bor hjemme

Foto: Skjermdump TikTok

En mor i den amerikanske delstaten Oklahoma skaper debatt etter at hun har avslørt at hun fikk sin 18 år gamle datter til å signere en leieavtale på 100 dollar per måned for å fortsette å bo hjemme. Selv insisterer hun på at hun forbereder barnet sitt på å bli suksessfull.

Et innlegg på TikTok har skapt debatt. En mor har filmet datteren sin Jada (18) når hun signerte en juridisk bindende husleieavtale og la den ut på det sosiale mediet med teksten «når 18-åringen din bestemmer seg for å bli boende hjemme».

Den ikke navngitte kvinnens video klipper deretter til datteren som signerer den juridiske avtalen. Her har hun også skrevet «Forbereder henne for suksess».


Klippet som har blitt sett mer enn 1,5 millioner ganger har satt sinnene i kok i kommentarfeltet. Mange har delte meninger om hvorvidt moren behandlet datteren på en rettferdig og grei måte.

Etter å ha mottatt mange hatefulle kommentarer tok Jadas mor til TikTok og la ut en video der hun forsøkte å forklare sine over 24.000 følgere hvorfor hun fikk datteren til å signere en leiekontrakt.

– Jeg ble alenemor som 16-åring og foreldrene mine rigget ikke meg for suksess. Jeg måtte kjempe for hver eneste ting jeg har, sier Jadas mor i starten av den andre videoen.

Hun la til at hun ikke for noe som helst i hele verden ønsker at barna hennes skal bla «avhengige» av henne, og sier at alt hun gjør er å forberede barna på den virkelige verden.

Seksbarnsmoren la til at i området i Oklahoma de kommer fra, må leietakere ha bevis på «leietakerhistorikk» når de forbereder seg på enten å leie eller kjøpe et hjem. Hun la til at hun også laget den juridiske leieavtalen slik at datteren hennes skulle ha slik leietakerhistorikk å vise til.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Se videoen: Her hopper han fra Europas høyeste berg-og-dal-bane

Slik gikk det da det rumenske barnehjemsbarnet møtte sin biologiske mor for første gang