Hjem Familie Studie viser at mange menn gjemmer seg på do, for å unngå bråk, barn og rengjøring

Studie viser at mange menn gjemmer seg på do, for å unngå bråk, barn og rengjøring

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En studie viser at menn gjemmer seg i timevis på toalettet, for å unngå husrengjøring og bråkete barn, skriver LadBible.

Når barna maser, eller partneren kommer med lister som skal gjøres, støvsugeren blir funnet frem, leksene ligger klare på kjøkkenbordet, middagen skal lages, klærne henges opp, partneren ikke finner bilnøkkelen, oppvasken roper, barna krangler, partneren vil diskutere noe, da må husets mann bare en rask tur på do.

Eller må han nå egentlig det?

En studie hvor 1000 menn deltok, viser at menn tilbringer syv timer i året på baderommet, uten å bruke fasilitetene! De gjemmer seg der, rett og slett. Og grunnen? Studien avslørte at mennene søkte tilflukt på do for å unngå en irriterende partner, bråkete barn og husarbeid. Det er jo tross alt det ene rommet i huset hvor man må få lov til å gå, når som helst, uten å bli debattert på det.

Pappa, er du feeeerdig?

Så, kanskje det er verd å ta en titt på husets mann sine toalett-tider? Er de, som mennene i studien avslørte, strategisk utvalgte? Eller er de spontane og nødvendige? Trekkes det i snoren og høres vannet i vasken etter mannens toalettbesøk? Eller har han sneket seg unna hverdagens kjas og mas med et «do-besøk»?

Nei da, man må selvfølgelig ikke bli mistenksomme og paranoide bare fordi en studie har vist at syv timer i året går med til unnasluntring. Men kanskje, bare kanskje, kan det være lurt å spare liste-snakk, mas og middagslaging til han kommer ut fra do?

Toalettet kan være et yndet fristed når familielivet tærer som verst. Foto: Canva

– Toalettet er hjemmets fristed, et sted hvor vi kan stenge av for omverdenen, selv om det bare er en kort stund. Noe som mange menn benytter seg av, sier en talsmann for selskapet bak studien.

Undersøkelsen og dens resultater gjelder selvfølgelig ikke alle menn, men kanskje du får noen bange anelser neste gang mannen din bruker vel lang tid på toalettet nå?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com