Forsiden Musikk Mennene synger en udødelig klassiker og får sjokk da de oppdager at...

Mennene synger en udødelig klassiker og får sjokk da de oppdager at Celine Dion faktisk står bak dem!

-

Medlemmene i gruppen «The Tenors» er kjente for sine dype og kraftfulle stemmer, og deres suverene evne til å blande tenor, bass og baryton i perfekt harmoni.

Så da de fire mennene stiller seg opp på scenen for å fremføre en mektig versjon av Leonard Cohens mesterverk «Hallelujah» er de fleste forberedt på det skal bli et nummer ut over det vanlige.

Men det som så skjedde var hverken gruppen eller publikum forberedt på, for en av verdens beste sangere sto nemlig skjult i kulissene – klar til å gjøre nummeret enda mer uforglemmelig!

Foto: Youtube

For et stykke inn i den rørende fremføringen kommer noen plutselig inn på scenen bak dem – og det er ingen ringere enn den kanadiske verdensstjernen Celine Dion, og det er lett å se hvor overrasket mennene blir da de oppdager hvem som kommer på besøk.

Celine på sin side derimot tar det hele med stor ro, og samstemmer i sangen med de andre, og resultatet er bare helt utrolig vakkert. Noe du selv kan høre og se i videoen nedenfor.

Vidunderlig! Del gjerne hvis du også elsker den fantastiske sangen «Hallelujah»

LES OGSÅ
Til alle som har mistet og savner en nær person : Hør på denne sangen!

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .