Hjem Dyr Mens de venter på hjelp trøster politimannen de to hundene som ble forlatt på gaten
Dyr

Mens de venter på hjelp trøster politimannen de to hundene som ble forlatt på gaten

Redningsmannen valgte å kalte de to pit bull terrierne som satt alene og forlatt midt i veibanen for Justice og Liberty.

En tidlig morgen Patrick Hennessey var på vei til jobben sin i Orange County i  Florida, kom han over to pitbull terriere. De to hundene satt forlatte midt i veien, og så ut til å vente på noen.

Klokken var kun 04.30. Den ene av hundene var skadet og trengte hjelp. De to hundene nektet å forlate hverandre – og Hennessey fikk heller ikke flyttet de redde og ensomme hundene som bare satt der og ventet på at noen skulle komme og hjelpe dem.

Men de kunne jo ikke bli sittende, så Hennessey kontaktet Orange County Sheriff’s Office, som sendte de to politimennene Reed og Boggs for å vente sammen med hundene til dyrevernstjenesten kunne komme og hente dem.

Foto. Politiet

Så snart de to politimennene ankom, så det ut til at hundene skjønte at de var der for å hjelpe dem. De to hundene lente seg godt inn til politibetjentene. Og mens den ene holdt godt rundt hundene og koste med dem fikk den andre politibetjenten bundet opp den skadde hundens ben med et gassbind slik at blødningen stoppet.

Hundene fortsatte å klemme og kose med politimennene frem til dyrevernstjenesten ankom for å sørge for at hundene ble tatt bort fra gaten, og plassert i trygge og omsorgsfulle omgivelser.

Foto: Politiet

Så snart de to hundene ble reddet, sluttet de å være redde, og hadde ikke annet enn kjærlighet å gi til personalet på krisesenteret. De er søte, lekne hunder som elsker mennesker og vil bli fantastiske familiemedlemmer.

– Betjentene Boggs og Reed trøstet de to redde hundene mens de ventet på at dyrevernstjenesten skulle komme, skriver Orange County Animal Services ifølge the Dodo på sin Facebook-side.

Her legger de til at de to damene nå er trygge og trives på dyrevernsenteret der de nå får omsorg. Begge hundene er for tiden isolert på grunn av skadene og de traumatiske opplevelsene de har vært gjennom, men vil snart være tilgjengelig for adopsjon.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com