lørdag, august 8, 2020

Mens flere av deltakerne bare løp rett forbi den kollapsede jenta, tok to jenter affære. Nå går videoen viralt

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

De to heltinnene, ofret egen vinnersjanse for å hjelpe den kollapsede jenta som i tillegg var fra et konkurrerende lag.

Madeline Adams kommer aldri til å glemme denne dagen. Hun skulle løpe «ACC Women’s Cross Country Championship” sammen med laget sitt. Hun var selvsikker, som vanlig, klar for å hente hjem gullet, skriver CBS News.

Dessverre var ikke Madelines kropp på lag med henne denne dagen.


Foto: YouTube / ACC Digital Network

Beina sviktet

Det begynte bra. Madeline følte seg sterk, og løp fort. Hun lå godt an da hun nærmet seg mål. Men plutselig begynte beina og svikte.

Hun forteller til CBS News:

«Jeg løp mitt livs løp. Jeg gjorde det utrolig bra. Jeg kom opp bakken (mot mållinjen), og følte meg plutselig helt utmattet. Plutselig kom det en bølge over meg, og beina mine bare ga etter under meg. Jeg mistet all kontroll. Jeg husker ikke at jeg falt, men jeg husker at jeg lå på bakken og tenkte: Hvorfor ligger jeg her på bakken? Kom deg opp!»

Men hun kom seg ikke opp. Hun prøvde flere ganger å stable beina under seg, men uten hell.

Foto: YouTube / ACC Digital Network

Løper rett forbi

På YouTube-videoen, ser vi flere løpere som bare løper rett forbi Madeline mens de har blikket festet på mållinjen. Ingen ser ut til å ville hjelpe jenta på bakken.

Men så kommer Evie Tate forbi. Hun stopper og prøver å hjelpe Madeline på beina. Men det er vanskelig. Hun strever, og glipper taket. Men så kommer en løper til, Rachel Pease, til unnsetning. Sammen bærer de Madeline over målstreken, slik at hun får medisinsk hjelp.

Madeline Adams
Foto: YouTube / ACC Digital Network

Uselviske, fantastiske jenter

Begge de to jentene som hjalp Madeline, kom fra et annet lag enn Madeline, og ødela sine egne vinnersjanser ved å hjelpe den kollapsede jenta.

Madeline sier hun aldri kommer til å glemme det de to konkurrentene gjorde.

«Det flotte som kommer ut av denne hendelsen, er at to fantastiske jenter hjalp meg, de er helt uselviske og bare helt fantastiske personer med en fantastisk karakter.»

Madeline fikk behandling for utmattelse, og er i dag like frisk og rask som før.

130,356FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter