in

Slik halverte småbarnsmoren kiloene sine på ett år – er nå 57 kilo og PT

skjermdump: Instagram/ beginwithbri

Da badevekta viste 127,5 kilo bestemte Brianna Oyewo seg for at det var på tide med en endring.

Fedme var en av de store risikofaktorene under covid-19-pandemien. Da badevekten viste 127,5 kilo ble Brianna grepet av alvoret. Hun var nybakt mamma og ville være der for mannen og datteren. Det var tid for å ta grep.

– Du hører alle historiene på nyhetene om hvordan du har større risiko for alvorlig sykdom som følge av covid dersom du er overvektig. Jeg var bekymret for livet mitt og livet til datteren min. Jeg ville ikke dø en tidlig død fordi jeg ikke klarte å holde meg unna pizzaen. Jeg ønsket å være her for mannen min og datteren min, sier Brianna til People.

Hun beskriver seg selv som en «emosjonell overspiser» og sier hun har slitt med vekten sin det meste av livet. Brianna forteller overvektig så lenge hun kan huske, og pleide å bli mobbet på skolen på grunn av størrelsen. Siste året på videregående bikket hun 100 kilo.

Diettene hun har prøvd har fungert – en kort periode av gangen. Og etter hun ble mamma gikk vekten opp til 127,5 kilo.

Hun hadde fått nok. Og under pandemien senket livene våre farten. Som så mange andre hadde Brianna hjemmekontor og fikk dermed mer tid til bønn og egenomsorg.

View this post on Instagram

A post shared by beginwithBri (@beginwithbri)

Hun gikk turer med datteren sin rundt i nabolaget og begynte å bruke tid på å skrive dagbok og lytte til motiverende podcaster.

– Det oppmuntret og inspirerte meg. Når sinnet mitt fikk frisk input tok jeg bedre vare på meg selv, det var det lettere å begynne å spise sunnere og trene, sier hun.

Dagene hennes startet med gresk yoghurt med bær og valnøtter. Til lunsj spiste hun en stor salat og middagene inneholdt mye bønner og grønnsaker.

– Jeg lærte å bli en intuitiv spiser. Jeg teller ikke kalorier og nekter meg ingen ting. Jeg spiser når jeg er sulten og prøver å holde holde det så enkelt som mulig, sier hun og legger til at den prosesserte maten røk ut av livet hennes.

I tillegg trente hun 20 minutter – til en enkel danse-trening hun fant på youtube. Den ble senere erstattet med mer avansert trening, og kiloene rant av. På et år tok Brianna av 57 kilo – halve kroppsvekten sin!

Hun ble etter hvert så glad i å trene at hun har tatt sertifisering som Personlig Trener.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slikt forhindret «vaktkatten» Bandit væpnet ran 

Bikkja stakk av – Matfar fikk seg mildt sagt en overraskelse da hunden kom tilbake