Hjem Historier fra livet Mens moren var på nattklubb lå den sju år gamle sterkt pleietrengende jenta hjemme uten tilsyn og døde

Mens moren var på nattklubb lå den sju år gamle sterkt pleietrengende jenta hjemme uten tilsyn og døde

Jordynn (7) hadde Downs syndrom og cerebral parese, var sengeliggende og konstant pleietrengende. Moren etterlot henne med to yngre søsken hjemme alene for å gå på nattklubb. Da politiet responderte på bekymringsmeldingen var Jordynn død.

Texas-kvinnen Lauren Kay Dean har kjent seg skyldig i drap og soner nå livstidsdom pluss 20 år for å ha satt et barn i fare etter datteren Jordynn Barreras død i januar 2020 i Bay City. Hun ble etterlatt hjemme alene med sine to yngre søsken, den ene fem år og den andre en baby på tre måneder.

Jordynn hadde Downs syndrom, cerebral parese og var sengeliggende. Hun brukte en ernæringssonde og trengte konstant pleie hele døgnet.

Mens moren besøkte en lokal nattklubb for å feste med venner lå sju år gamle Jordynn hjemme og døde.

Politiet i Bay City fikk ifølge den amerikanske tv-kanalen ABC13 melding om at tre unge barn var alene hjemme uten tilsyn. Da politiet ankom Deans leilighet for å sjekke at alt var bra, hadde Dean imidlertid kommet hjem igjen. Hun inviterte politiet inn slik at hun kunne vise dem at barna hennes på sju og fem år og en baby på tre måneder hadde det bra. De fant 7 år gamle Jordynn død.

Rettsdokumentene sier at Dean ble arrestert og plassert i Matagorda County Jail.

Jordynn hadde ikke språk og ble tidlig diagnostisert med både Downs syndrom og cerebral parese. Jenta var bare i stand til å spise gjennom en ernæringssonde.

Den britiske avisen Daily Mail skriver at moren, Lauren Kay Dean, erkjente straffskyld som en del av en avtale med påtalemyndighetene for å unngå dødsstraff og for å unngå en juryrettssak.

LES OGSÅ: Veronica ble forbanna da hun så sønnens klassebilde

Hun sa seg skyldig i uaktsomt drap på en person under 10 år og tre tilfeller av forsømmelse av barn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com