Hjem Kjendisnytt Merete Lingjærde: – Det går an å ha full rulle som hvit brud, selv i voksen alder

Merete Lingjærde: – Det går an å ha full rulle som hvit brud, selv i voksen alder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Merete Lingjærde (58), kjent fra dommerpanelet i «Skal vi Danse», skal gifte seg for første gang. Hun har ikke tenkt å tone det ned.

Etter å ha vært singel i seks år, bestemte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (57) seg for at hun var klar for et seriøst forhold igjen. Da hun omsider gikk på en date ble det full klaff med en gang.

– Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Merete, og legger til at hun er like forelsket som en 16-åring.

Like før jul kom nyheten om at dansedommeren hadde forlovet seg med kjæresten Anders Mørk. Frieriet fant sted 1. oktober på Norefjell like utenfor Oslo, hvor paret også hadde sin første date.

merete lingjærde
merete lingjærde

forteller hun KK.no at hun står uskyldshvit brud til sommeren – og at hun ikke lar seg stoppe av fordommer og kommentarer om hvorvidt det er passende for en kvinne i hennes alder.

– Jeg visste ikke at det å gifte seg i kirken kom med en utløpsdato, sier Merete Lingjærde og påpeker at hun er førstegangsbrud.

Allerede en helg etter at de møttes inviterte Anders henne med på hytta på Norefjell.

– Vi ble sammen den helgen, og siden har vi ikke vært fra hverandre, forteller Anders.

Nå kan paret avsløre at de har booket to datoer for ekteskapsinngåelsen – i tilfelle pandemien stikker kjepper i hjulene.

– Det er faktisk flere som har spurt: Men er ikke du for gammel til å gifte deg i kirken, da? Da svarer jeg bare: Det er vel ikke noen aldersgrense på den kirken, sier hun.

Hun forteller at hun også har fått spørsmål om hvit kjole virkelig er nødvendig.

– Men der vil jeg bare si at det går an å ha full rulle som hvit brud, selv i voksen alder. Ok, så er hvitt tradisjonelt et symbol på uskyld, men det er vel ikke alle 22-åringer som gifter seg som er jomfru heller.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com