Hjem Kjendisnytt Merete Lingjærde møtte kjæresten på Tinder: – Hjelpes, hvordan skal dette gå?

Merete Lingjærde møtte kjæresten på Tinder: – Hjelpes, hvordan skal dette gå?

Etter å ha vært singel i seks år, bestemte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (57) seg for at hun var klar for et seriøst forhold igjen. Da lastet hun ned appen Tinder.

– Jeg har ikke vært klar for det i hodet, men før jul så tenkte jeg at det var på tide, og jeg var spent på hva 2020 kunne bringe, forteller hun til God kveld Norge, ifølge TV 2.

Merete forteller at hun ikke er typen som går ut og treffer menn på byen. Derfor lastet hun ned sjekkeappen Tinder, på selveste nyttårsaften.

– Hjelpes

– Jeg tenkte: «Hjelpes, hvordan skal dette gå?» Jeg skjønte ingenting, og plutselig begynte det å tikke inn meldinger fra menn på alle andre steder enn på Tinder, forklarer Merete.

Men meldingene kom ikke fra menn som ville date henne. De kom fra menn som lurte på om det var en falsk profil, eller om det faktisk var henne som var på Tinder. Noen lurte også på om det var noe galt med henne, siden de fant henne på Tinder.

– Vi ler litt av at det var et feilsveip, ler hun videre.

Forelsket som en 16-åring

De to bestemte seg for å møtes over en kaffe.

– Det var full klaff med én gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Merete, og legger til at hun er like forelsket som en 16-åring.

Det nyforelskede paret får mye tid sammen nå som koronaviruset herjer.

– Det er en rolig tid. Vi jobber hjemme, går turer, og ser hverandre hele tiden. Det er en kjemi mellom to personer som bare må oppleves, jeg kan ikke beskrive det annerledes, sier hun, og fortsetter:

– Det er veldig behagelig, og litt absurd i disse koronatider. Man har angst for det som er der ute, samtidig som man har det så bra hjemme. Jeg vet i hvert fall hva jeg vil huske best fra denne perioden.

Vi gratulerer Merete så mye med kjærligheten!

LES OGSÅ: Jens Christian Nørve har blitt pappa til en liten jente – avslører navnet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com