Få band kan måle seg med populariteten til Metallica. Nå kommer de til Trondheim for første gang.

Det er ikke første gang Metallica er i Norge, men Trondheim blir nytt territorium for det ikoniske rockebandet. Så dersom du er fan av Metallica og enda ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre neste sommer, bør du sette av lørdag 13 juli. Da spiller Metallica på Granåsen i Trondheim.

Gleder seg

I følge Nettavisen har Lars Ulrich kommet med en uttalelse hvor han forteller hvor mye bandet gleder seg til å komme til Norge og Trondheim.

– Vi er kjempeglade for å spille i Trondheim for første gang, 13. juli. Våre venner i Ghost vil bli med oss som oppvarming, og vi kan ikke vente på at Bokassa skal spille i sin egen by.

Metallica legger turen innom 20 forskjellige land når de fra 1 mai til 25 august drar på turne. Totalt skal de spille 25 konserter i Europa.

Slik blir ruten

Metallica publiserte i dag en oversikt på Instagram som viser hvor og når de skal på turne kommende sommer. Sammen med oversikten skriver de:

«Vi vender tilbake til Europa sommeren 2019. Det blir utendørskonserter på stadioner, parker, til og med en konsert på et slott! Våre venner The Band Ghost og Bokassa blir med oss på turen.» 

Har med seg norsk band

Bokassa er et norsk band som gjorde enorm internasjonal suksess i 2017. De skal være med som support til Metallica på sommerens turne.

LES OGSÅ
Grusomme bilder fra det populære feriestedet i Egypt ryster verden - dyreplageri av verste sort