Forsiden Musikk Metallica kommer til Norge og Trondheim

Metallica kommer til Norge og Trondheim

Få band kan måle seg med populariteten til Metallica. Nå kommer de til Trondheim for første gang.

Det er ikke første gang Metallica er i Norge, men Trondheim blir nytt territorium for det ikoniske rockebandet. Så dersom du er fan av Metallica og enda ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre neste sommer, bør du sette av lørdag 13 juli. Da spiller Metallica på Granåsen i Trondheim.

Gleder seg

I følge Nettavisen har Lars Ulrich kommet med en uttalelse hvor han forteller hvor mye bandet gleder seg til å komme til Norge og Trondheim.

Reklame

– Vi er kjempeglade for å spille i Trondheim for første gang, 13. juli. Våre venner i Ghost vil bli med oss som oppvarming, og vi kan ikke vente på at Bokassa skal spille i sin egen by.

Metallica legger turen innom 20 forskjellige land når de fra 1 mai til 25 august drar på turne. Totalt skal de spille 25 konserter i Europa.

Slik blir ruten

Metallica publiserte i dag en oversikt på Instagram som viser hvor og når de skal på turne kommende sommer. Sammen med oversikten skriver de:

«Vi vender tilbake til Europa sommeren 2019. Det blir utendørskonserter på stadioner, parker, til og med en konsert på et slott! Våre venner The Band Ghost og Bokassa blir med oss på turen.» 

Har med seg norsk band

Bokassa er et norsk band som gjorde enorm internasjonal suksess i 2017. De skal være med som support til Metallica på sommerens turne.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT