torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Mette-Marit fyller 46 - disse bildene av kronprinsessen får...

Mette-Marit fyller 46 – disse bildene av kronprinsessen får stor oppmerksomhet

-

I dag fyller kronprinsessen 46 år og den siste tiden har hun høstet stor beundring for bildene hun har publisert på Instagram. 

Kronprinsessen har nylig vært på fjelltur sammen med svigerinnen sin. Og hun har delt svært mye fra turen på sosiale medier.

Og folk elsker bildene. Likerklikkene og kommentarene strømmer inn, og det er spesielt ett tema mange er opptatt av med bildene til Mette-Marit.

Se bare på bildene nedenfor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Takk til @turistforeningen som alltid viser fjellvei ❤️🇳🇴

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Så naturlig

Mange kommenterer at kronprinsessen fremstår som et godt forbilde for unge jenter og hyller henne for at hun fremstår så naturlig, uten sminke og med bustete hår.

Blant kommentarene kan man blant annet lese:

«Du er et forbilde for unge jenter. Viser bilder av deg selv uten sminke og med rufsete hår. Og du viser at du tross galla og diademer fortsatt er ei vanlig norsk jente som nyternorsk natur og de enkle gledene i livet. Takk!» 

«Elsker at du legger ut bilder uten sminke og med bustete tur-hår, kan ikke huske å ha sett andre kongelige gjøre det, noensinne.»

Mette-Marit har også lagt ut en video fra turen sammen med svigerinnen. Du kan se den nedenfor. Trykk gjerne på deleknappen om du er enig i at kronprinsessen er et glimrende forbilde! 

Gratulerer med dagen!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Det gikk fra den første til den andre videoen for å si det sånn ❤️😅😱💪🏻😂

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...