torsdag, februar 25, 2021

Mette Marit snakker ut om tidligere minner i podkast: «Jeg greier ikke å tenke på det uten å kaste opp»

Mest lest nå

I en podkast-episode av NRK- programmet The Koss Furuseth som publiseres førstkommende søndag, forteller kronprinsesse Mette Marit lytterne om livet som kongelig og om vonde minner fra fortiden.

Kronprinsessen deler historier fra flere sider i livet sitt, og hun forteller blant annet om når hun ble forelsket i kronprins Haakon og om den første tiden etter at de hadde giftet seg.

Det er 25 år siden traff Mette Marit kronprins Haakon for første gang på Quartfestivalen i Kristiansand.


– Det er helt ellevilt! Jeg var bar så forelsket at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Jeg falt helt pladask, forteller Mette Marit om den første tiden, i følge NRK.

Haakon og Mette-Marit
Veien frem til i dag har ike bare vært enkel. Foto: Mette Marit/ Instagram

Granskende blikk fra et helt land

Kronprins Haakon var ikke hvem som helst, og derfor ikke den letteste mannen å falle pladask for. Med mannen fulgte granskende blikk fra et helt land, forteller Mette Marit og tenker tilbake på når de annonserte forlovelsen i desember 2021.

– Stakkars meg! Hvem var det som kunne finne på å kaste meg på scenen foran de ulvene. Jeg får litt vondt av det mennesket jeg var da. Jeg synes veldig synd på meg selv der, forteller hun med både humor og alvor i stemmen.

For Mette Marit har problemer med å tenke på den første tiden hun var gift med kronprins Haakon:

– Det er noen perioder i livet, kanskje spesielt den første fasen til meg og Haakon, som jeg ennå ikke greier å tenke på uten å måtte kaste opp. For det var så beinhardt, sier Mette-Marit i podkasten.

Hun forteller om det enorme presset hun ble utsatt for og at hun ikke var vant til å være i søkelyset. Å se på gamle TV- innslag fra den tiden klarer hun ikke:– Det er en del TV-programmer som har blitt vist i det siste om kongefamilien, der det er et innslag med meg og Haakon helt i starten, og det greier jeg ikke se på, forteller hun i NRK-podkasten.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter