torsdag, mai 28, 2020

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Mest lest nå

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i Oslo denne uken.

Det er mye som hører påsken til som vi må la ligge i år. Vi kan ikke dra på hytta, vi kan ikke kjøre slalåm og vi kan ikke gå i overfylte skiløyper.

Men en god skitur på stille steder, det kan vi gjøre så ofte vi vil. Og det benytter kronprinsessen seg av. Nylig var hun på skitur sammen med kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra. Mette-Marit har delt mange fine bilder fra turen på Instagram, sammen med noen koselige ord:


«Jeg kom meg til toppen gitt #sneglefart – whats not to love med Oslopåske 🙂 Husk å ta vare på hverandre og vær 2 meter unna de dere er veldig glad i, men ikke bor sammen med 🙂 og alle andre også.»

(Klikk på pilene i innlegget nedenfor for å se alle bildene)

Måtte dagene bli lettere snart

For et par uker siden, delte kronprinsessen en statusoppdatering fra hjemmekontor-hverdagen.

«God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe. Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine hvis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå. Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart», skrev hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God fredag❤️. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor ,telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe. Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine hvis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå. Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart. Min måte å finne ro ser du hvis du blar videre❤️ Sender @askerhusflidslag og Heidi en stor takk for lånet av hjemmevev! Hvis noen trenger boktips så kan jeg anbefale å ta opp igjen John Irving. Spesielt «Last night in twisted river» Irving skriver så levende historier at man kan unne seg å være midt i et annet univers en stund, og det er vel noe vi alle trenger nå…. En liten pause. Kommer med flere boktips etterhvert. Sender en klem her fra vevstua… ❤️🇳🇴❤️#sammenholdervimoralenoppe

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Kommer med boktips

Mette-Marit er som kjent veldig glad i å lese bøker. Derfor har hun også delt noen boktips på Instagram med følgerne sine:

«Hvis noen trenger boktips så kan jeg anbefale å ta opp igjen John Irving. Spesielt «Last night in twisted river». Irving skriver så levende historier at man kan unne seg å være midt i et annet univers en stund, og det er vel noe vi alle trenger nå…. En liten pause.»

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter