Hjem Kjendisnytt MGP-general Jostein Pedersen ble meid ned av en sparkesykkel – det skulle vise seg å være et lykketreff

MGP-general Jostein Pedersen ble meid ned av en sparkesykkel – det skulle vise seg å være et lykketreff

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I fjor sommer ble Jostein Pedersen (62) påkjørt av en sparkesyklist på gaten i Oslo: Han mistet bevisstheten og ble fraktet til sykehus i ambulanse. Det høres dramatisk ut, men det skulle vise seg at den kjente Grand Prix-kommentatoren hadde veldig flaks.

Jostein Pedersen er først og fremst kjent som kommentator på NRK der han i en årrekke ledet publikum gjennom Melodi Grand Prix-sirkuset. I et intervju med VG forteller Jostein Pedersen at han nettopp er ute fra sykehuset etter et seks måneders langt opphold. Det hele startet med at han ble meid ned av en el-sparkesyklist.

Sparkesyklisten kjørte videre, og Pedersen antar vedkommende er intetanende om hvor ille det gikk. Han har ikke politianmeldt saken.

Det høres helt forferdelig ut, men ulykken kan ha reddet livet til NRK-kommentatoren. Under sjekken på Ullevål sykehus avdekket nemlig legene en stor svulst i Pedersens hjerne.

– Det var altså hell i uhell. Jeg er ikke glad i sparkesykler, men akkurat han eller hun er jeg veldig glad i, sier Pedersen til VG.

Sånn er det. Nå må jeg arbeide!

Posted by Jostein Pedersen on Saturday, May 7, 2022

Syv timer lang operasjon

Han ble sendt videre til Rikshospitalet der han ble lagt på operasjonsbordet.

– De fjernet hele svulsten, som de mener var godartet. Men det var jo veldig alvorlig, for det var en syv timer lang operasjon, forklarer Pedersen som har bodd på sykehuset det siste halvåret.

Nå må han gå på medisier og dra på kontroll hver tredje måned. Han har også et dren som går rett inn i hjernen og henter ut overflødig væske. Pedersen håper å slippe drenet om noen år.

Selv hadde han ingen mistanke om svulsten.

– Det eneste var at jeg hadde litt sånn quiz-hjerne, om du forstår. At man vet et ord, men ikke får det ut. Men det bare unnskyldte jeg med alderen, sier han til avisa.

Selv om han har vært gjennom en alvorlig operasjon forteller han at han føler seg litt bedre for hver dag som går. Balansen er ikke helt på plass ennå, og ting går litt saktere. Men han er pigg nok til å holde Grand Prix-fest på finalekvelden:

– 14. mai skal jeg ha Eurovision-fest i smoking, forteller han i VG-intervjuet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com