Hjem Kjendisnytt Her er deltakerne i 16 ukers helvete bootcamp – Mange overrasket over denne deltakeren

Her er deltakerne i 16 ukers helvete bootcamp – Mange overrasket over denne deltakeren

16 ukers helvete bootcamp skal seks kjendiser kjempe seg gjennom seks forskjellige bootcamps, før de til slutt skal klare en siste, tøff gruppeutfordring, sammen.

Blant deltakerne er Mia Gundersen, Abu Hussain og Martine Halvorsen.

16 ukers helvete har skapt engasjement helt siden første sesong hadde premiere, og har vært en av de største suksessene på TVNorge de siste to årene. Høsten 2023 har en ny versjon av programmet premiere. I 16 ukers helvete bootcamp skal deltakerne tilbringe mer tid sammen, og programmet dreier seg rundt seks bootcamps deltakerne skal svette seg gjennom. På disse samlingene skal de bli enige om et stort, felles og hårete gruppemål, som de i slutten av perioden skal fullføre sammen. Det er med skrekkblandet fryd deltakerne ser frem til opplevelsen.

– Jeg sa ja til programmet fordi hvis noen ringer meg og spør om jeg vil være med på et slankeprogram, så er det fordi jeg har lagt på meg igjen. Så touché til TVNorge, der. Jeg gruer meg til alt, og gleder meg til ingenting. Neida. Joda, sier deltaker Abu Hussain.

16 ukers helvete bootcamp er spilt inn i billedskjønne omgivelser i hele Norge, og de ulike omgivelsene byr på helt forskjellige opplevelser og varierende grader av helvete for deltakerne. Deltakerne blir også denne gangen fulgt opp og motivert av 16 ukers helvete-mentorene. Langrennsstjerna Martin Johnsrud Sundby gir deltakerne tips og veiledning for å komme i gang med treningen og holde motivasjonen oppe, og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm gir både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging.

– Tiden for deltakelse er perfekt for min del, da jeg har vært altfor lite aktiv i de siste årene.  Jeg gruer meg til de harde øktene, men er svært motivert til å trene mye for å få tilbake styrken. Diett kan nok bli en utfordring, men jeg har vært periodevis opptatt av diverse dietter, så det skal nok også gå bra. Man kan nok si at jeg grugleder meg, sier Mia Gundersen.

Her er deltakerne i 16 ukers helvete bootcamp:

Mia Gundersen (61)
Espen P.A. Lervaag (45)
Martine Halvorsen (25)
Alexandra Kakurina (39)
Glenn Jørgen Sandaker (38)
Abu Hussain (35)

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com