in

Mia Gundersen om fremtidsplanene med kjæresten

mia gundersen

Like før jul i fjor avslørte Mia Gundersen at hun har funnet kjærligheten, og på nyttårsaften delte hun et bilde av mannen hun omtalte som «Nr. 1»

Gundersen har aldri lagt skjul på at hun syntes skilsmissen for snart sju år siden var tøff. Mia Gunderesen og Marcel Leiliënhof gikk hver til seg etter 13 års ekteskap, og Gundersen har tidligere fortalt at det tok henne flere år å bearbeide bruddet.

I fasen før hun avslørte sin nye flamme røpet den flotte 61-åringen hva som skulle til for å vekke hennes interesse og for å få en date: Gundersen ønsker å bli imponert, han må kommunisere godt og ha livet på stell. Ikke for ung, men heller ikke for gammel.


Alexander som kjæresten hennes heter, er 15 år yngre enn henne selv. Han har etter hvert vist seg sammen med Mia ved flere anledninger, der røde løpere har vært involvert.

Til Nettavisen kan skuespilleren og artisten nå avsløre at de har vært sammen i 7 måneder – og at de møttes på Tinder, som Mia tidligere har medgitt hun har litt blandede følelser for.

Hun har ikke lagt skjul på at hun ikke synes det er så lett å finne gode matcher i den populære dating-appen. Samtidig som hun synes det å bedømme folk ut fra et bilde var vanskelig, er det også mange som har antatt at Mia Gundersens profil har vært falsk.

Men nå har det altså blitt full klaff. De har imidlertid ingen hastverk med å ta forholdet sitt til det neste steget og flytte sammen.

– Det tar jeg som det kommer. Det er noe deilig med det å bli voksen, for da har du ikke dårlig tid. Du skal ikke etablere en familie eller noen sånne ting. Så vi har ingen planer om å bli samboere, forteller hun til Nettavisen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Else Kåss Furuseth

Fjorårets 17. mai ble en trist dag for Else Kåss Furuseth: – Kommer nok til å tenke litt ekstra på det

vendela

Vendela i dramatisk bilulykke – utrolig at det gikk bra