søndag, januar 24, 2021

Mia Gundersen om Tinder-erfaringen: «Det er flaut»

Mest lest nå

Mia Gundersen (59) er på jakt etter kjærligheten og har tatt i bruk datingapplikasjonen Tinder. Det kan by på noen utfordringer.

– Jeg må innrømme at jeg tar meg noen «raid» på Tinder av og til, sier hun til God kveld Norge og ler.

Hun forteller hva som skal til for å vekke hennes interesse og for å få en date: Gundersen ønsker å bli imponert, han må kommunisere godt og ha livet på stell. Ikke for ung, men heller ikke for gammel.


– Jeg må kjenne at «I want you, baby!» Det kan ikke være en som sier: «Ja, vi må jo møtes. Kanskje neste uke?», og så hører du ikke noe, forteller 59-åringen.

Vanskelig med Tinder

Mia Gundersen innrømmer til God Kveld Norge at hun tar seg noen «raid» på Tiner innimellom. Men hun er ikke særlig glad i applikasjonen og synes det er vanskelig å finne en god match.

Så deilig å være hjemme igjen etter 2 mnd med intens jobbing med to forskjellige flotte prosjekter. Jeg føler meg så…

Posted by Mia Gundersen Leliënhof on Thursday, September 24, 2020

– Det er umulig å bedømme ut fra et bilde, sier Gundersen. Jeg tenker: «Nå sveipet jeg sikkert bort en fantastisk mann fordi jeg ser noe ved han som ikke appellerer til meg». Jeg synes det er urettferdig hele greia, sier hun.

Det mange som tror at Gundersen din profil er falsk, men Gundersen forteller at det også er mange som skjønner at det er henne og sveiper til høyre for å matche. Men det kan bli litt mange å holde styr på:

– Plutselig har det blitt et knippe, og da blir man sliten av å chatte og blir forvirret av hvem som er hvem. Jeg har kalt folk feil! Det er flaut!

Mia Gundersen er fra februar av aktuell i programmet «Camp kulinaris» på TV3.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter