Ethvert barn med bare en anelse musikalsk tilbøyelighet har vel på et eller annet tidspunkt drømt om å stå på en scene, foran tusenvis av mennesker, og fremføre det de kan til stor jubel og applaus fra tilhørerne. Men av forskjellige grunner, være seg sceneskrekk eller lidenskap for noe helt annet, er det dessverre kun de færreste som får drømmen oppfylt.

I 2013 holdt artisten Michael Bublé en konsert i XL Center i Hartford, Connecticut, da han plutselig bestemte seg for å gå ned blant publikum for å finne en tilhenger som skulle få gleden av å dele rampelyset med ham, om enn kun for en liten stund. Det han fant da, hadde han nok aldri forventet!

Michael peilet seg etter hvert inn på Chelsea, og når han introduserte henne på scenen, ser  man tydelig hvor spent og sjokkert hun er, der hun både dekker munnen og ler om hverandre.

Musikeren spør deretter Chelsea hvilken sang hun helst vil være med å synge, og hun svarer ikke uventet «Feeling Good», en av Michaels mest kjente og populære sanger.

Han starter seansen med å synge de første strofene «Birds flying high, you know how I feel …», før han rekker mikrofonen til Chelsea som umiddelbart synger videre.

Stemmen hennes er som fra en annen verden! Tonene og rekkevidden i det man hører er så perfekt at man skulle tro det var en popsanger i forkledning som sang.

Og jo mer hun synger, jo mer forbløffet blir Michael som ikke klarer å legge skjul på sin beundring og ærefrykt over Chelseas enorme talent.

Etter noen linjer blir han igjen med på sangen, og sammen synger de videre på de første versene, noe vi trygt kan anta må ha vært en drøm som ble til virkelighet for den unge jenta.

Med en slik stemme vil vi ikke bli overrasket hvis Chelsea skulle dukke opp på flere scener en vakker dag, så del gjerne, og bli med på å spre den unge sangfuglens talent til resten av verden.