onsdag, juli 15, 2020

Michael Bublés sønn er endelig frisk etter kreftsykdom

Mest lest nå

Var gift i 71 år – avsluttet livet hånd i hånd

Koronapandemien har påvirket mennesker over hele verden. Mange har mistet levebrødet, mange har måttet betale på andre måter og mange har...

Den kanadiske sangeren Michael Bublé deler ikke mye fra privatlivet sitt. Michael Bublé har holdt seg borte fra rampelyset en lang periode. Ikke mange har fått med seg at det er fordi sønnen hans har vært gjennom tøff kreftbehandling.

Sønnen Noah var bare tre år gammel da han ble diagnostisert med hepatoblastoma, en form for levekreft, tilbake i 2016. Både Michael og kona, den argentinske skuespilleren Luisana Lopilato, satte karrierene umiddelbart på hold, for å være sammen med sønnen.

«Alle i min verden forsto prioriteringen min», sa Michael i et intervju i People.


«Vi går alle gjennom ting. Man må bare håpe at man lærer noe om seg selv og at man lærer noe om menneskene rundt seg», sa han videre.

Foto: Michael Bublé / Facebook

Har endret han for alltid

Etter flere runder med cellegift og operasjoner, ble lille Noah erklært frisk i februar i fjor. Da hadde han rukket å bli fem år gammel. Michael forteller at Noahs sykdom har endret ham for alltid.

«Man går ikke gjennom noe så stort i livet, noe så dramatisk som jeg har gått gjennom, eller som min kone har gått gjennom, uten at det påvirker deg, sier han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michael Bublé (@michaelbuble)

Falt sammen da sønnen ble erklært frisk

Selv om Michael ved noen få anledninger har snakket om at sønnen har kreft, har han ikke ønsket å gå ut med detaljer rundt sykdommen eller behandlingen. Men da han var med på «The Late Late Show med James Cordon» i fjor, åpnet han litt opp om tiden han hadde vært gjennom. Med tårer i øynene sa han at det var veldig vanskelig å snakke om.

«Jeg er ikke okei. Min kone og jeg, da alt dette startet, ble jeg styrken som på en eller annen måte klarte å holde oss samlet og løftet oss opp og klarte å være positiv. Og da de fikk vekk kreften, og cellegiften var over, og de sa: «Vi klarte det, det gikk bra, han er OK», så falt jeg. Jeg bare falt», sier han.

Les også: Kreftsyk femåring med overraskende ønske til sin egen begravelse

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Michael Bublé (@michaelbuble)

Hør denne: Michael Bublé har funnet sin perfekte musikkpartner – hør duetten som tar verden med storm

130,161FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter