Hjem Historier fra livet Michael veide 150 kilo. Så begynte han å gå til skolen. Se hvordan han ser ut i dag

Michael veide 150 kilo. Så begynte han å gå til skolen. Se hvordan han ser ut i dag

Michael Watson veide 150 kilo. Så bestemte han seg for å gjøre noe med vekten sin. I to år gikk han til og fra skolen. Endringene er fenomenale.

Michael ble mobbet på skolen på grunn av vekten sin. Han hadde spist usunt over lang tid. Pizza og pasta var daglige måltider. Så bestemte han seg for at nok var nok. Han byttet ut pizza med havregryn og egg, og begynte å gå til skolen i stedet for å ta buss eller bli kjørt. Det skriver CNN.

Skolen lå rundt 20 minutters gange unna hjemmet hans. Og Michael gikk, uansett vær og føre.

Foto: Privat

Gikk ned 52 kilo

To år etterpå, er ikke Michael til å kjenne igjen. Han har gått ned hele 52 kilo.

Han forteller selv at gåingen har gjort han mer utholdende og at han har det mye bedre. Skolen hans har også lagt merke til Michaels innsats, og la ut et innlegg på Facebook for å hylle 18-åringen:

«Etter flere år som overvektig, tok Michael saken i egne hender. Han fikk en sunnere livsstil ved å endre på maten han spiste og han begynte å trene. Han gikk til skolen hver eneste dag, uansett vær, i alle årene sine på skolen. Han er nå 52 stolte kilo lettere og ser frem mot eksamen og å begynne å arbeide på heltid! Studierådgiver Terrance Jone sier han ikke kunne vært mer stolt over Michaels utholdenhet. Gratulerer så mye Michael!!!!»

Foto: Privat

Anbefaler 30 minutters ganger daglig

Lokale medier skrev også om Michael, og han ble hyllet i lokalsamfunnet for sin innsats.

Forskere anbefaler at man går minst 30 minutter hver dag. Det vil forebygge hjerte- og karsykdommer, forbedre forbrenningen og hjelpe på fordøyelsen.

Nedenfor kan du se en reportasje med Michael: 

LES OGSÅ: Matt slanket bort 122 kg – se den inspirerende filmen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com