in ,

Michella fikk både tvillinger og trillinger på tre år – 27 bleieskift om dagen

Foto: privat

For de fleste småbarnsforeldre er det rikelig med ett eller to bleiebarn på samme tid. For danske Michella og Mark kom det fem barn på tre år.

Ifølge Tv2 Lorry består en vanlig hverdag av åtte såkalte tandemamminger (amming av to barn på en gang), to pumpinger, 11 flaskematinger og 27 bleieskift. Michella må klare alt alene på dagtid, da mannen har brukt opp fødselspermisjonen.

Da Michella Meier-Morsi var 19-år ble hun diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Det vil si at hun ikke får naturlig eggløsning, og hun fikk beskjed om at hun sannsynligvis ikke ville få barn.


Men Michella og ektemannen Mark så ikke for seg et liv uten barn. De startet derfor med inseminasjonsbehandling. Og etter halvannet år ble Michella gravid i 2018. Det var tvillinger!

Bare seks måneder senere ble hun gravid igjen. Og denne gangen var det ikke en, ikke to, men tre barn som vistes på ultralyden!

Fem vogner på en gang..

– Jeg var sengeliggende i nesten et halvt år. De siste tre månedene var jeg faktisk bare oppe for å gå på toalettet. Og det har satt sitt tydelige preg på kroppen min. Legg til en totalskadet mage, keisersnitt og ryggsmerter – ja, du har resultatet etter trillingsvangerskapet mitt, skriver Michella på Instagram.

Foto: Privat / Instagram

Et av problemene i når man føder mer enn et barn i Danmark er at man ikke får mer fødselspermisjon. Det er de samme 52 ukene med fødselspermisjon for alle foreldrepar – uavhengig av antall barn, skriver TV 2 Lorry.

– Jeg synes det er sprøtt at jeg er i en situasjon hvor jeg må stå alene med tre babyer hver dag, sier Michelle Meier-Morsi.

Full fart

Tvillingforeldre i Norge får syv uker ekstra svangerskapspermisjon, mens trillingforeldre har cirka ett år ekstra svangerskapspermisjon.

– For mitt liv akkurat nå hadde det hjulpet helt sinnsykt om vi hadde hatt Mark hjemme det første halvåret, forklarer Michella til TV 2 Lorry.

– Det er en kjempegave å få trillinger. Men det er også en kjempejobb. Og jeg drømmer om at dette kan sparke i gang barseldebatten slik at vi kan hjelpe familiene med trillinger som kommer i fremtiden.

Foto: privat

I videoen nedenfor kan du se litt fra den travle hverdagen til ekteparet:

LES OGSÅ: Norske Marias mage har over 325.000 følgere

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

gullregn

Den populære planten mange av oss har i hagen er svært giftig – Pass på barna

Gaute Ormåsen

Gaute Ormåsen prøver ny behandlingsmetode som gir håp for tinnitus-pasienter