Hjem Humor Midt under tv-innslaget om cannabis dukker det opp noe uventet. En ung mann med en plante under armen

Midt under tv-innslaget om cannabis dukker det opp noe uventet. En ung mann med en plante under armen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De beste tv-øyeblikkene er som regel de man ikke kan forutse – i hvert fall hvis man spør seerne. Spør man den unge mannen i dette videoklippet, vil han sannsynligvis være enig, om enn han nok helst så det foruten.

Det smått sprøe øyeblikket fant komisk nok sted samtidig som tv-reporteren Cameron Tucker var i full gang med et innslag om ekteparet Yvette og Neil Hartley som nettopp hadde unngått fengsel etter å ha blitt avslørt for å dyrke cannabis ved deres landsted i Kent helt syd i England.

Opptaket viser nemlig en ung man som kommer slentrende rundt et hjørne i bakgrunnen – med en stor plante under armen. Når han får øye på tv-teamet og reporteren, går han i panikk og løper avgårde.

Ble bare skremt

Reporteren ble naturlig nok forstyrret av den unge mannen som plutselig løper forbi, men forsikrer senere om at det ikke er noe mistenkelig med handlingen. Den unge mannen ble bare skremt av tv-teamet, og ville ut av bildet så fort som mulig da han ikke ønsket å være på tv.

Det lokale politiet er kjent med det morsomme innslaget, men avviser at de forbinder det med noe som helst kriminelt.

Du kan se innslaget i videoen nedenfor:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com