mandag, oktober 26, 2020

Mike (43) jobber som sykepleier og fikk korona. Slik har det påvirket kroppen hans

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Amerikanske Mike Schultz tror han ble smittet av koronaviruset under en konsert i begynnelsen av mars. Mike var sunn og frisk og hadde ingen underliggende sykdommer. Likevel endte han med å måtte tilbringe seks uker på intensiven og i respirator.

Mike ble raskt veldig dårlig etter konserten han var på. Han fikk feber som steg raskt og han fikk større og større problemer med å trekke pusten. Siden Mike jobber som sykepleier, skjønte han at dette kunne være farlig. Han tok kontakt med legevakten, som sendte en ambulanse hjem til han.

Det var ingen tvil om at Mikes tilstand var kritisk. Han ble umiddelbart kjørt til sykehuset og lagt inn på intensivavdelingen. Der ble han etter kort tid lagt i koma og tilkoblet respirator.


Foto: Privat / Instagram

Seks uker i respirator

Etter seks uker i respirator, våknet Mike opp. Da trodde han at han bare hadde vært i koma i en uke. I tillegg våknet han på et helt annet sykehus enn der han ble innlagt.

Mike forteller at ukene i respirator har tatt på og at kroppen og formen hans har endret seg drastisk. Nå har han delt et bilde av seg selv på Instagram for å vise andre hvor alvorlig denne sykdommen er, og hva den kan gjøre med deg.

Foto: Privat / Instagram

Åtte uker borte fra familien

– Jeg ville vise alle hvor tøft det er å være i koma og koblet til respirator eller pustehjelp i seks uker, skriver Mike på Instagram.

– Blant mange ting, har covid19 redusert lungekapasiteten min med en lungebetennelse. Jeg har vært borte fra familie og venner i over åtte uker. Jeg blir sterkere for hver dag som går, og jeg jobber hardt for å øke lungekapasiteten min. Jeg skal komme tilbake til der jeg var, til og med enda friskere denne gangen. Kanskje jeg til og med skal begynne å trene kondisjon, skriver han videre.

LES OGSÅ: Flere millioner har sett kvinnens store forvandling. Men det var noe som ikke stemte

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter