Anders Holch Povlsen og kona Anne, som mistet tre av sine fire barn under terroren på Sri Lanka, gravla barna sine lørdag i Danmark.

Det var Alfred (5), Agnes (12) og Alma (15) som ble drept under Sri Lanka-terroren første påskedag. Lørdag ble de bisatt i en fullsatt Aarhus domkirke. Det skriver Dagbladet.

Både den danske statsministeren, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire barn var til stede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIC Mulher (@sicmulher) on

Sendte ballonger opp til himmelen

Etter bisettelsen, ble de tre kistene båret ut av kirken. På kistene var det blomster og bilder av barna. På den ene kisten, var det også festet fargerike ballonger.

Sørgende far
En sørgende far måtte begrave sine tre barn.

Etter flere minutters stillhet utenfor kirken, klippet Astrid (10), søsteren til de tre drepte barna, snoren til ballongene, og de steg opp mot himmelen.

Mens ballongene fortsatte sin ferd oppover, sang domkirkekoret salmen «Det dufter lysegrønt av græs». Så kjørte bårebilene avgårde med kistene for jordpåkastelse. Det var det kun den nærmeste familien som var med på. Jordpåkastelsen fant sted like ved familiens hjem.

Har alltid holdt en lav profil

Anders Holch Povlsen er Danmarks rikeste mann, og er god for rundt 40 milliarder kroner. Han overtok foreldrenes firma, klesimperiet Bestseller, da han var i slutten av 20-årene. Bestseller har blant annet merkene Vero Moda og Jack & Jones.

LES OGSÅ
På sykehuset i Lillehammer får pasientene velge selv hva de vil spise middag
tre kister
Tre kister forteller den tragiske historien.

Familien har aldri vært spesielt glad i rampelyset, og de har alltid holdt en lav profil. Spesielt barna har vært skjermet, og holdt unna mediene i hele oppveksten.

Var på påskeferie

Den danske familien var på påskeferie på Sri Lanka, da terroren rammet. Over 250 mennesker ble drept og nesten 500 såret da selvmordsbombere angrep tre hoteller og tre kirker. Blant de drepte var rundt 50 barn og 40 utlendinger.

Vi sender våre dypeste kondolanser og tanker til familien.