Forsiden Nyheter Milliardærparet gravla sine tre barn

Milliardærparet gravla sine tre barn

Anders Holch Povlsen og kona Anne, som mistet tre av sine fire barn under terroren på Sri Lanka, gravla barna sine lørdag i Danmark.

Det var Alfred (5), Agnes (12) og Alma (15) som ble drept under Sri Lanka-terroren første påskedag. Lørdag ble de bisatt i en fullsatt Aarhus domkirke. Det skriver Dagbladet.

Både den danske statsministeren, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire barn var til stede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIC Mulher (@sicmulher) on

Reklame

Sendte ballonger opp til himmelen

Etter bisettelsen, ble de tre kistene båret ut av kirken. På kistene var det blomster og bilder av barna. På den ene kisten, var det også festet fargerike ballonger.

Sørgende far
En sørgende far måtte begrave sine tre barn.

Etter flere minutters stillhet utenfor kirken, klippet Astrid (10), søsteren til de tre drepte barna, snoren til ballongene, og de steg opp mot himmelen.

Mens ballongene fortsatte sin ferd oppover, sang domkirkekoret salmen «Det dufter lysegrønt av græs». Så kjørte bårebilene avgårde med kistene for jordpåkastelse. Det var det kun den nærmeste familien som var med på. Jordpåkastelsen fant sted like ved familiens hjem.

Har alltid holdt en lav profil

Anders Holch Povlsen er Danmarks rikeste mann, og er god for rundt 40 milliarder kroner. Han overtok foreldrenes firma, klesimperiet Bestseller, da han var i slutten av 20-årene. Bestseller har blant annet merkene Vero Moda og Jack & Jones.

LES OGSÅ
Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

tre kister
Tre kister forteller den tragiske historien.

Familien har aldri vært spesielt glad i rampelyset, og de har alltid holdt en lav profil. Spesielt barna har vært skjermet, og holdt unna mediene i hele oppveksten.

Var på påskeferie

Den danske familien var på påskeferie på Sri Lanka, da terroren rammet. Over 250 mennesker ble drept og nesten 500 såret da selvmordsbombere angrep tre hoteller og tre kirker. Blant de drepte var rundt 50 barn og 40 utlendinger.

Vi sender våre dypeste kondolanser og tanker til familien. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT