Historier fra livet Da millionæren døde ble familien rasende - Mannen hadde...

Da millionæren døde ble familien rasende – Mannen hadde testamentert hele formuen sin til en venn utenfor familien

-

- Reklame -

Ronald Butcher er en mann fra som England som hadde bygget seg en solid formue i løpet av livet sitt.

Dessverre døde Ronald bare 73 år gammel. Noen måneder før sin død skrev Ronald Butcher testamentet sitt. Han valgte å ikke gi en krone av formuen sin til familien, men testamenterte all sin formue til en fremmed person.

Telegraph skriver at familien ble rasende da de oppdaget hva Ronald hadde gjort. De hadde forventet å få sin del av kaken av de over 5,5 millioner kronene som sto på bankkontoen til Ronald.

Familien begynte umiddelbart å spekulere i at noen måtte ha lurt Ronald, og det tok ikke lang tid før de fant ut hvem som hadde fått pengene.

Foto: Telegraph

Nært vennskap 

Da Ronald hadde begynt å bli syk og nærmet seg slutten av livet, traff han en mann ved navn Daniel Sharp. Denne mannen jobbet som bygningsarbeider i nærheten av hjemmet til Ronald.

En dag for seks år siden hadde Daniel tilbudt seg å rense takrennen på huset til Ronald, uten at han skulle ha betaling for jobben. Ronald ble så rørt av den hyggelige gesten at han forsatte å pleie det som utviklet seg til et nært vennskap mellom de to mennene.

Foto: Telegraph

Familien til Ronald hadde hørt om Daniel Sharp, men de hadde ikke blitt kjent med han selv. I tiden etter Ronalds død forsøkte familien å finne Daniel, etter to måneder lyktes de.

Slekten til Ronald forsøkte nå å få testamentet til Ronald omgjort. De mente at Ronald hadde begynt å rote på sine eldre dager og ikke var i stand til å vite hva han gjorde.

Daniel Sharp hevdet på sin side at Ronald var en ensom mann, og at familien ikke stilte opp for han på hans eldre dager. Daniel synes ikke det var rart at Ronald hadde valgt å ikke gi noe av formuen sin til familien.

Foto: Telegraph

Det hele endte i retten hvor det ble konkludert med at Daniel Sharp snakket sant. Ronald var fult kapabel til å ta egne veloverveide avgjørelser helt frem til sin død, og Daniel Sharp fikk beholde arven.

LES OGSÅ: Millionærens siste ord på dødsleiet får oss til å tenke over hva som virkelig er viktig i livet

Denne historien viser hvor viktig det er å bry seg om våre medmennesker og hvor stort inntrykk en liten hyggelig gest kan gjøre. Det er ikke alltid at det er nok å bare være i familie, man må ofre noe og bruke tid for å pleie familierelasjoner.

Er du enig i at Daniel fortjente arven etter Ronald? DEL gjerne saken videre på Facebook og si din mening i kommentarfeltet! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...