Forsiden Historier fra livet Da millionæren døde ble familien rasende - Mannen hadde testamentert hele formuen...

Da millionæren døde ble familien rasende – Mannen hadde testamentert hele formuen sin til en venn utenfor familien

Ronald Butcher er en mann fra som England som hadde bygget seg en solid formue i løpet av livet sitt.

Dessverre døde Ronald bare 73 år gammel. Noen måneder før sin død skrev Ronald Butcher testamentet sitt. Han valgte å ikke gi en krone av formuen sin til familien, men testamenterte all sin formue til en fremmed person.

Telegraph skriver at familien ble rasende da de oppdaget hva Ronald hadde gjort. De hadde forventet å få sin del av kaken av de over 5,5 millioner kronene som sto på bankkontoen til Ronald.

Reklame

Familien begynte umiddelbart å spekulere i at noen måtte ha lurt Ronald, og det tok ikke lang tid før de fant ut hvem som hadde fått pengene.

Foto: Telegraph

Nært vennskap 

Da Ronald hadde begynt å bli syk og nærmet seg slutten av livet, traff han en mann ved navn Daniel Sharp. Denne mannen jobbet som bygningsarbeider i nærheten av hjemmet til Ronald.

En dag for seks år siden hadde Daniel tilbudt seg å rense takrennen på huset til Ronald, uten at han skulle ha betaling for jobben. Ronald ble så rørt av den hyggelige gesten at han forsatte å pleie det som utviklet seg til et nært vennskap mellom de to mennene.

Foto: Telegraph

Familien til Ronald hadde hørt om Daniel Sharp, men de hadde ikke blitt kjent med han selv. I tiden etter Ronalds død forsøkte familien å finne Daniel, etter to måneder lyktes de.

LES OGSÅ
Den gamle mannen venter på sin kone i lufthavnen - tusenvis har blitt rørt av den søte videoen

Slekten til Ronald forsøkte nå å få testamentet til Ronald omgjort. De mente at Ronald hadde begynt å rote på sine eldre dager og ikke var i stand til å vite hva han gjorde.

Daniel Sharp hevdet på sin side at Ronald var en ensom mann, og at familien ikke stilte opp for han på hans eldre dager. Daniel synes ikke det var rart at Ronald hadde valgt å ikke gi noe av formuen sin til familien.

Foto: Telegraph

Det hele endte i retten hvor det ble konkludert med at Daniel Sharp snakket sant. Ronald var fult kapabel til å ta egne veloverveide avgjørelser helt frem til sin død, og Daniel Sharp fikk beholde arven.

Denne historien viser hvor viktig det er å bry seg om våre medmennesker og hvor stort inntrykk en liten hyggelig gest kan gjøre. Det er ikke alltid at det er nok å bare være i familie, man må ofre noe og bruke tid for å pleie familierelasjoner.

Er du enig i at Daniel fortjente arven etter Ronald? DEL gjerne saken videre på Facebook og si din mening i kommentarfeltet! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT