in

Millionsmell for Per Sandberg og Bahareh Letnes

Foto: Grand Bar

Bahareh og Per skulle ha åpnet den nye baren sin i Fredrikstad alt i mai.

Bahareh Letnes (32) og tidligere fiskeriminister og FrP-politiker Per Sandberg (62) avslørte tidligere i vinter at de skulle sette i gang med et nytt barprosjekt etter suksessen med Grand Bar i Halden. Den nye baren skal ligge på Hotel Victoria i Fredrikstad, forteller Nettavisen.

Til Halden Arbeiderblad kunne Sandberg røpe tidligere i sommer at baråpningen nå er blitt utsatt på ubestemt tid.


Samtidig som renoveringen av den nye baren har tatt lenger tid enn de hadde regnet med, sliter Per og Bahareh i tillegg med å rekruttere arbeidskraft.

– Vi har alltid hatt lyst til å åpne en bar i Fredrikstad. Spesielt etter at vi åpnet Grand Bar i Halden og det kom masse folk fra Fredrikstad på besøk, sier Bahareh til Nettavisen som har møtt paret på baren de driver på Grand Hotel i Halden.

– Vi skulle jo stått i Fredrikstad nå og servert god vin og tappet øl fra 1. juli, men da vi var der for 14 dager siden så det ut som en slagmark, sier Per til mediet.

Han vil ikke spekulere i hvorfor oppussingen tar så lang tid, men det er en kjent sak at krigen i Ukraina har skapt forsinkelser på materialleveranser og kraftige prisøkninger. I tillegg har utelivsbransjen slitt veldig med å skaffe bemanning etter pandemien.

Dessuten er de som skal prosjektere og bygge den nye bar-satsingen fra Ukraina, noe som har ført til at alt har stoppet opp. 

Forsinkelsene på hotellet og baren går hardt utover lommeboka til samboerparet. I starten av prosjektet hadde paret og samarbeidspartnerne tenkt at det skulle være klart allerede i mai slik at de skulle rekke sommersesongen i Fredrikstad.

– Når man går inn i et slikt risikoprosjekt, så legger vi jo inn en viss inntjening i planene for å dempe risikoen. Nå mister vi altså hele toppsesongen i Fredrikstad som er juni, juli og august som var en del av den risikovurderingen vi tok, sier Sandberg.

Han vil ikke gi noe konkret beløp, men sier det er snakk om millioner av kroner som er tapt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tegn på magekreft

45 prosent av disse krefttilfellene kunne vært unngått med sunne levevaner

Arfan Bhatti legger ut Facebook-poster om å drepe homofile – politiker reagerer på at politiet ikke tar affære