in ,

«Mini» Jacobsen rasende etter at TV 2 viste dette klippet fra Farmen

farmen 2022
Deltakerne i Farmen kjendis 2022. Foto: Tv 2.

Farmen kjendis 2022 har i løpet av de første episodene klart å skape diskusjon, krangel og blest. Det er gjort på en kynisk måte mener «Mini» Jacobsen.

Hendelsen hvor tidligere håndballspiller Kjersti Grini omtalte en mørk som med N-ordet fikk førstesideoverskrifter over hele landet. Selv mener Grini at hun kommer fra en annen generasjon, hvor det var vanlig å bruke ordet uten at man mener noe rasistisk med det.

For flere av de andre deltakerne på gården ble det imidlertid sterk kost. Flere sa klart i fra hva de mente om ordbruken mens Øyunn Krogh begynte å gråte.


Kjersti Grini har på sin side beklaget ordvalget.

– Jeg får det ikke usagt og kan bare beklage. Når folk rundt meg blir lei seg, opprørt og gråter for noe jeg har sagt, så synes jeg det er trist. Jeg forstår i dag at det fremstår som respektløst om en folkegruppe som ikke selv har valgt dette ordet som benevnelse, sier hun til VG.

Burde aldri vært vist

En som reagerer på at scenen i det hele tatt ble vist på TV er tidligere fotballspiller «Mini» Jacobsen som også er en av deltakerne i «Farmen kjendis 2022».

Han mener man burde unnlatt å vise scenen, og omtaler det hele som kynisk av TV 2.

– For det første så synes jeg det er dårlig av Strix og TV 2 å bruke dette. Dette handler kun om å få seere. Det er veldig spekulativt for det er en veldig liten sak, selv om det så ut som det var en stor sak for Øyunn, sier Jacobsen til kanalen.

Jacobsen forklarer videre at det hele hadde vært en sak som hadde blitt løst der og da, og at det ikke var nødvendig å skape alt rabalderet saken har medført i media.

– Det er et glippord fra ei dame, og så bygger man nesten et helt program på det. Det synes jeg var dårlig. Og det sa jeg til produsenten, at dersom du viser det her så blir det førstesia på VG, og det fikk jeg helt rett i, sier han.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel ville trekke seg fra Farmen: én helt spesiell ting fikk henne til å bli

Den tidligere fotballspilleren som var så godt kjent for sine saltomortaler etter scoringer slår også fast at Kjersti Grini ikke er noen rasist.

– Som Adam sa med en gang: «Det ordet der bruker vi ikke». Kjersti hadde beklaget og så hadde vi vært ferdig med det. Men så kjører man på en snøball og lager en enda større og større sak. Ja, jeg mener det burde vært klipt bort, alle ser og vet at Kjersti ikke er en rasist, sier Jacobsen til TV 2.

Hva mener du? Burde TV 2 unnlatt å vise scenen? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ: «Farmen»-Rob gjør comeback på tv – i samme serie som Olaug Bollestad

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Se dramatiske Gyda på Instagram

farmen 2022

Sophie Elise om «Farmen»-deltager: − Jeg vet at det er rykter om oss