Hjem Inspirerende Minstepensjonist ble pantemillionær – Men denne detaljen er helt sprø: – Det skal jo ikke være mulig

Minstepensjonist ble pantemillionær – Men denne detaljen er helt sprø: – Det skal jo ikke være mulig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Noen familier har mer flaks enn andre.

En kvinne i 80-årene fra Bergen fikk nettopp høre den (mest sannsynlige) herlige lyden av milliongevinst i pantelotteriet.

Men det unike med denne historien er ikke gevinsten i seg selv. For ti år siden, vant sønnen, som selv er far til seks, én million kroner i Røde Kors-lotteriet. Og nå fikk familien enda en grunn til å feire da moren vant samme beløp under et besøk til Meny Sartor, et supermarked beliggende omtrent halvannen mil fra Bergen. Dette skjedde da en fanfare bruste ut av panteautomaten hun brukte, et signal om at hun hadde vunnet stort.

– Det skal jo ikke være mulig at dette skjer oss begge, uttaler sønnen til TV 2.

Kvinnen pantet flasker til en verdi av 13 kroner i pant, da jackpoten slo til.

– Det er helt utrolig, og jeg kan nesten ikke tro det. I hvert fall ikke før jeg ser pengene på kontoen min. Jeg er minstepensjonist, så dette betyr at jeg slipper å snu på hver krone og at jeg kan leve godt resten av livet, sier kvinnen om den livsendrende gevinsten.

LES OGSÅ: Snakk om velfortjent flaks – Trine ryddet søppel langs veikanten og fikk storgevinst i pantelotteriet med «søppelet»

Både mor og sønn ønsker å forbli anonyme, ifølge Pantelotteriet, en respekt deres ønske om privatliv.

Pantelotteriet, som er organisert av Røde Kors, gir folk en sjanse til å vinne store pengepremier samtidig som de bidrar til en god sak. Når man panter flasker, kan man velge å donere panten til lotteriet. Dette bidraget går både til å støtte Røde Kors sitt arbeid og gir samtidig pantende en sjanse til å vinne opp til én million kroner. Det at to medlemmer fra samme familie har vunnet i lotteriet, tiår fra hverandre, er første gang vi har hørt om.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com