Hjem Kjendisnytt Mira Craig forlot Torpet kjendis etter bråk

Mira Craig forlot Torpet kjendis etter bråk

Mira Craig forlot innspilling etter Torpet kjendis-bråk.

Deltakerne på Torpet kjendis ble både overrasket og lettet, da de fikk beskjed om at artist Mira Craig (38) ikke kom tilbake til den lille husmannsplassen. Dette skriver TV2 på sine nettsider.

Linni Meister (35) og hennes gode venn Svein Østvik (59) var allerede på den lille husmannsplassen Buåsdalen da artist Mira Craig kom til Torpet kjendis. Etter at Mira Craig kom har tilværelsen på Torpet kjendis vært preget av krangling og turbulens.

RELATERT: Blodig Svein Østvik rett fra «Torpet kjendis» til sykehus

Da radioprofil Espen Thoresen (62) ankom Torpet kjendis etter å ha tapt tvekampen på «Farmen kjendis» havnet han også i klammeri med Mira Craig allerede det første døgnet han var på husmannsplassen.

Mot slutten av mandagens episode skulle Mira Craig laste stein i en kjerre.

– Plutselig hører jeg et skrik og ser Mira hinke inn i en bil, sikkert på vei til legevakten, sier Meister ifølge TV2 i episoden.

Torsdag får den gjenværende trioen vite at Mira Craig ikke kommer tilbake.

RELATERT: Charter-Svein og Linni Meister delte seng under innspillingen av «Torpet»

– Når vi får vite at Mira ikke kommer tilbake, tror jeg vi alle skvetter litt. Vi ble vel litt overrasket, men det var nok for alle sitt beste. Det var synd at hun tråkket over og at eventyret endte slik, sier Linni Meister til TV2.no, og legger til at hun ønsker Craig alt godt.

Til tross for at alt gikk bra med Mira Craig etter ulykken, dro hun ikke tilbake til innspillingen.

– Det kom til et punkt der vi etter en helhetsvurdering kom til at det var det beste, både for Mira og produksjonen, at hun fikk mulighet til å reise hjem, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, til TV2.no.

Stadig konflikt

Det har ikke vært vanskelig for tv-seerne å se at det pågikk en konflikt mellom Meister og Craig.

«Stemninga er rett og slett vond. I natt ville Linni forberede Mira på at hun kom til å velge henne til kamp mot John Arne. Da mente Mira at alt var planlagt på forhånd, og at vi hadde bestemt oss for det før hun kom inn – siden vi kom hit én dag før henne,» sa Svein Østvik i et av programmene forrige uke.

Espen Thoresen innrømmer at han følte på en lettelse da de fikk beskjed om at Craig ikke kom tilbake.

– Uten å ta parti i konflikten, som var godt etablert allerede før jeg kom, så følte jeg ikke annet enn at det var en lettelse. Jeg så ikke en løsning på problemet, før én av partene forsvant. Jeg opplevde det som en fastlåst situasjon, sier han på telefon til TV2.no.

Også John Arne Riise forteller om et svært høyt konfliktnivå på «Torpet».

– Da kamerateamet kom var noen veldig opptatt av å lage drama, mens andre holdt kjeft. Da kameraene var borte kom alle pigger ut igjen overalt. Det var rimelig heftig, forteller 40-åringen, som beskriver sin egen krangel med Espen Thoresen som «barnemat i forhold til øyeblikkene på Torpet» til Dagbladet.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com