Hjem Dyr Mirakelhunden overlevde 12 dager fanget i grevlinghulen

Mirakelhunden overlevde 12 dager fanget i grevlinghulen

Victoria Hogan (46) ble helt knust da terrieren hennes Freda ble fanget under jorden etter å ha sprunget ned i et grevlinghull.

Hunden overlevde mirakuløst nok 12 dager fanget nede i en grevlinghule.

Victoria som nektet å gi opp håpet om å få hunden tilbake, slo leir i skogen ved Lickey Hills Country Park, nær Birmingham i England.

Hun forsøkte til og med å lokke ut hunden ved å koke bacon og blåse duften av det ned i hullet ved hjelp av en løvblåser, men til ingen nytte.

Da hun hadde campet i skogen i åtte dager og hunden fortsatt ikke hadde kommet til rette sa hun til seg selv at det bare var å gi opp og begynne å sørge. 

Men utrolig nok dukket den seks år gamle hunden opp 12 dager senere. Om det var fra det samme hullet hun falt ned i eller om grevlingene har gravd en annen utgang er ikke lett å si – men tre skoleelever fant Freda i veikanten.

Foto: Privat / Facebook

– Jeg ble fortalt at tre elever hadde funnet Freda kollapset ved siden av en vei like i nærheten, og jeg fryktet først det verste… Da jeg ble fortalt at hun var i live, føltes det som et mirakel, sier Victoria ifølge Mirror.

Hun hev seg umiddelbart rundt og fikk fraktet hunden til dyresykehuset der både hun og mannen jobber. 

Foto: Privat / Facebook

Hunden ble hastet til dyresykehuset hvor hun fikk akuttbehandling for dehydrering, underernæring, samt sår og kutt og skrammer som hun pådro seg under den dramatiske hendelsen.

Etter to dager ble hun utskrevet og er nå hjemme igjen i Worcestershire med eierne Victoria, ektemannen Brian og deres andre terrier Bert.

Foto: Privat / Facebook

– The Badgers Trust og dyrebeskyttelsen RSPCA var viktig støtte, og brannvesenet brukte til og med spesialiserte lytteapparater og kameraer for å prøve å finne henne, men det var ingen spor, sier Victoria ifølge Mirror. 

Victorias ektemann, Brian, som er direktør for Blacks Vets forteller at han gjennom sine 30 år som veterinær knapt har hørt mer utrolige historier enn Fredas.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com