torsdag, februar 25, 2021

Mirakelkatten sto med en pote i graven – nå er han «sykepleier» for de andre dyrene

Mest lest nå

Svart katt betyr lykke for dyrene på veterinærsenteret den polske byen Bydgoszcz.

Den ravnsvarte katten Rademenes var ille tilredt da han kom til veterinærsenteret i den polske byen Bydgoszcz.

Da Rademenes kom til senteret var han så syk, at de som brakte ham dit trodde at han måtte avlives. Men da veterinærene hørte at katten malte, bestemte de seg for å prøve å redde ham. Det var på hengende håret at han overlevde en tøff luftveisinfeksjon.


Etter at veterinærsenteret hadde hjulpet Rademenes, som selv hadde stått med en fot i graven, gir han nå tilbake helbredende kjærlighet til de andre dyrene som kommer inn på senteret: Han koser med dem, masserer dem og noen ganger rengjør han til og med operasjonssårene deres.

Rademenes har blitt en lokal attraksjon, og nettstedet Bored Panda forteller at folk til og med har begynt å besøke ham på senteret i håp om at mirakelkatten vil bringe dem lykke!

De ansatte på veterinærsenteret spøker og sier at Rademenes er en sykepleier i heltidsstilling. At katten, etter at han selv trosset alle odds og ble frisk, begynte å stelle de andre dyrene så omsorgsfullt, har overrasket alle.

Katten er spesielt vennlig mot dyr som har hatt tøffe operasjoner.

Mirakelkatten har også sin egen Facebook-side der klinikken oppdaterer med bilder og videoer av den utrolige katte-healeren og omtaler dyrevernsaker generelt.

LES OGSÅ:Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter